8 drame care vor începe până la încheierea anului 2019

2020 se apropie cu paşi repezi, dar asta nu înseamnă că nu ne-a mai rămas nimic de văzut la 2019. Decembrie şi ce a mai rămas din noiembrie va veni cu suficiente drame care să vă ţină lipiţi de ecran, iar noi vă aducem o listă cu producţiile care urmează a fi difuzate până la încheierea acestui an!

27 noiembrie: „Love With Flaws”

Image result for love with flaws drama

Gen: Comedie romantică
Actori principali: Ahn Jae Hyun, Oh Yeon Seo
Zile de difuzare: miercuri şi joi

Lee Kang Woo (jucat de ahn Jae Hyun) este un tip arătos, căruia îi place să fie în centrul atenţiei. În trecut, acesta a fost părăsit de iubita sa pentru că era prea urât şi din acel moment, a devenit obsedat de felul în care arată. Joo Seo Yeon (jucată de Oh Yeon Seo) este o profesoară de educaţia fizică plină de entuziasm. Nu-i plac bărbaţii arătoşi pentru că a avut destule necazuri locuind cu trei fraţi frumoşi. Bărbatul ei ideal este unul ce arată normal.

29 noiembrie: „Chocolate”

File:Chocolate.jpg

Gen: Romantic
Actori principali: Yoon Kye Sang şi Ha Ji Won
Zile de difuzare: vineri şi sâmbătă

Lee Kang (jucat de Yoon Kye Sang) este un neurochirurg, care a visat să devină un bucătar şef. Când era mică, Moon Cha Young (Ha Ji Won) l-a întâlnit odată pe Le Kang într-un restaurant mic. Acolo, Lee Kang a gătit pentru ea şi acest lucru a inspirat-o să devină un bucătar şef renumit în toată lumea. Peste mulţi ani, cei doi se reunesc la un azil şi îşi tratează propriile răni emoţionale gătit pentru pacienţii de acolo

4 decembrie: „9.9 Billion Woman”

Image result for woman of 9.9 billion korean drama

Gen: Dramă
Actori principali: Cho Yeo Jeong şi Kim Kang Woo
Zile de difuzare: miercuri şi joi

Această dramă va spune povestea unei femei prinse cu 9 miliarde de dolari, care încearcă să lupte împotriva lumii. Jung Seo Yeon (jucată de Cho Ye Jeong) şi familia ei a fost abuzată de tatăl ei. Aceasta a plecat de acasă şi a început o relaţie cu un bărbat plin de afecţiune faţă de ea, însă fericirea ei s-a sfârşit rapid. Între timp, Kang Tae Woo (jucat de Kim Kang Woo), un fost detectiv, încearcă să descopere adevărul din spatele morţii misterioase a fratelui său mai mic.

13 decembrie: „Stove League”

Image result for stove league drama

Gen: Sport
Actori principali: Nam Goong Min, Park Eun Bin
Zile de difuzare: vineri şi sâmbătă

Baek Seung Soo (Nam goong Min) este noul manager general al unei biete echipe de baseball pe nume Dreamers, ce se situează la sfârşitul ligii mici. Lee Se Young (Park Eun Bin) este loialul şi dedicatul manager pe operaţiuni al echipei. Împreună, cei doi trebuie să găsească o soluţie pentru a aduce echipa în top.

14 decembrie: „Crash Landing on You”

Image result for CRASH LANDING ON YOU

Gen: Romantic
Actori principali: Hyun Bin, Son Ye Jin
Zile de difuzare: sâmbătă şi duminică

Doi dintre cei mai faimoşi actori din Coreea de Sud, ce se zvonea anul trecut că ar fi într-o relaţie, colaborează pentru o dramă de care vă veţi îndrăgosti! Începutul dramei „Crash Landing on You” vi se va părea un pic absurd: o femeie din Coreea de Sud face o aterizare de urgenţă în Coreea de Nord, din cauza unui accident de zbor cu parapanta, iar în ajutor îi vine un ofiţer nord coreean – însă dacă Hyun Bin şi Son Ye Jin au ales să joace în acest proiect, atunci sigur merită să fie urmărit.

14 decembrie: „Selection: The War Between Women”

File:Gantaek- The War Between Women-TP.jpg

Gen: Istoric
Actori principali: Jin Se Yun, Kim Min Kyu, Lee Si Un
Zile de difuzare: sâmbătă şi duminică

Un război între femeile care vor să devină regine. Sora geamănă a lui Kang Eun Bo (Jin Se Yun) a fost omorâtă. Pentru a afla cine stă în spatele morţii ei, Kang Eun Bo decide să devină regină. Aceasta nu ezită în luarea unor decizii ce duc la consecinţe grave în drumul spre scopul ei.

Lee Kyung (Kim Min Kyu) este regele descris de toată lumea drept arătos şi inteligent. Acesta are mereu vise despre o anumită femeie şi într-o zi, devine implicat într-un caz.

16 decembrie: „Black Dog”

Image result for black dog drama

Gen: Şcoală
Actori principali: Seo Hyun Jin, Ra Mi Ran, Ha Joon
Zile de difuzare: luni şi marţi

Ko Ha Neul (Seo Hyun Jin) a visat mereu să devină profesoară, datorită faptului că a fost ajutată de unul când era mai mică. Ha Neul începe acum să lucreze drept profesoară temporară la un liceu privat. În timp ce lucrează acolo, interacţionează cu diferiţi oameni, printre care şi profesorii Park Sung Soon (Ra Mi Ran) şi Do Yeon Woo (Ha Joon), ambii fiind dedicaţi profesiei lor. Între timp, Ko Ha Neul începe să întâmpine diferite probleme la şcoală şi prin intermediul lor, aceasta se dezvoltă ca persoană şi specialist.

Sper că v-a fost de ajutor această listă şi nu uitaţi să ne spuneţi şi nouă ce dramei v-au atras atenţia!

16 decembrie: „Diary of a Prosecutor”

Image result for Diary of a Prosecutor drama

Gen: Juridic
Actori principali: Lee Sun Kyun, Jun Ryeo Won
Zile de difuzare: luni şi marţi

Această dramă va spune povestea oamenilor ce lucrează drept procurori obişnuiţi. Lee Sun Woong (Lee Sun Kyun) lucrează drept procuror într-un oficiu din Jinyoung. Acesta pare un tip de om relaxat, fără a avea vreo dorinţă de a obţine un succes în viaţă. Pe de altă parte, Cha Myung Joo (Jung Ryeo Won) este un procuror de elită ce lucrează la Procuratura Generală din Seul. Într-o zi, aceasta este transferată brusc la oficiul din Jinyoung.

sursă

Un gând despre “8 drame care vor începe până la încheierea anului 2019

  1. Yeyyy
    Abia astept. Si asa perioada asta am stat foarte prost la capitolul seriale
    Sigur incep Love with flaws, 9.9 Billion Woman, Crash Landing on You si Diary of a prosecutor 💙
    Hmmm la Selection: The War Between Women sunt asa si asa. Suna interesant si un pic plictisitor pt mine :))

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s