Hana din Gugudan, Lee Ga Eun și alții vor apărea într-o nouă dramă web romantică

Hana din Gugudan, Lee Ga Eun și Kang Tae Joo vor juca într-o nouă dramă!

Another Peaceful Day of Second-Hand Items” (titlu direct) este o dramă romantică despre o femeie ce crede despre ea că a fost folosită ca un obiect în „piața iubirii” după ce a fost înșelată de iubitul ei. O poveste nouă începe după ce ea întâlnește un bărbat care o ajută să realizeze valoarea lucrurilor de mâna a doua.

Hana din Gugudan va juca rolul personajului principal Shin Na Ra. Chiar dacă Shin Na Ra mai are multe de învățat despre lucrul ei și despre dragoste, ea este o tânără drăguță și plină de energie care dă tot ce poate în tot ce face. Prin rolul ei, Hana va trimite publicului un mesaj de speranță.

Lee Ga Eun va juca rolul prietenei lui Shin Na Ra pe nume Lee Ri Ah. Chiar dacă are șarmul ei și e populară printre bărbați, ea preferă să aibă scăpări obișnuite.

Kang Tae Joo va avea rolul lui Yoo Eun Ho, in tânăr bărbat ce are un singur punct de vedere despre iubire. Yoo Eun Ho o întâlnește pe Na Ra când cumpăra un laptop de mâna a doua, realizează că ea este femeia văzută de el ce trece printr-o despărțire oribilă și nu încetează să se gândească la ea. Kang Tae Joo va avea caracterul unui bărbat voios și binedispus, care are o latură caldă și demnă de încredere.

„Another Peaceful Day of Second-Hand Items” va avea premiera în anul 2020.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s