Kim Woo Bin anunță apariția la Blue Dragon Film Awards + negociază pentru un film!

Kim Woo Bin își reia oficial activitățile! Acesta va apărea pentru prima dată pe scenă după doi ani de pauză, timp în care a fost tratat de cancer și s-a vindecat. 

Recent, Kim Woo Bin a fost văzut într-o rară apariție publică și mulți fani s-au întrebat dacă acest gest al său reprezintă un semnal că actorul revine încet la viața publică. Iată că nu a trecut mult timp și pe 21 noiembrie,agenția actorului a confirmat: „Kim Woo Bin va apărea ca prezentator la Blue Dragon Film Awards.”

Cea de-a 40-a ediție a premiilor Blue Dragon Film de pe 21 noiembrie va fi prima sa apariție publică după mai bine de doi ani.

Kim Woo Bin a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian în mai 2017 și a oprit activitățile pentru a se concentra pe recuperarea sa. În momentul primirii diagnosticului, el se afla în mijlocul filmării filmului „Wiretap” al regizorului Choi Dong Hoon.

Reprezentantul actorului a declarat despre planurile sale viitoare: „A primit scenariul pentru un nou film al regizorului Choi Dong Hoon și este în prezent în discuții.”

Sursa

Un gând despre „Kim Woo Bin anunță apariția la Blue Dragon Film Awards + negociază pentru un film!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s