Membrii BTS se vor înrola în armată + Jin va fi primul care își va începe serviciul militar în 2020

Membrii BTS vor urma procedurile de îndeplinire a serviciului militar ca orice cetățean obișnuit.

În ultimele luni, oamenii au dezbătut dacă membrii BTS ar trebui să obțină o scutire militară, deoarece idolii au contribuit mult la răspândirea K-pop-ului la nivel mondial. În timp ce membrii înșiși au spus că vor să își servească țara fără nicio scutire, mai mulți fani au susținut că merită o scutire militară.

Potrivit unui raport de știri din 19 noiembrie, ministrul culturii, Park Yangwoo, a confirmat că membrii BTS se vor înrola în armată, fără scutire. În cadrul conferinței de presă UNESCO de la Paris, ministrul culturii a dezvăluit: „Eu personal aș dori să pot scuti membrii BTS în conformitate cu anumite standarde. Cu toate acestea, Administrația Forțelor Militare și Ministerul Apărării Naționale dorește să reducă dimensiunea generală (de scutire). Spre deosebire de artele clasice sau de sport, este dificil să fixați criteriile selecției în domeniile culturii și artelor populare”.

Deoarece Jin este cel mai mare membru al grupului, el va trebui să-și înceapă serviciul militar anul viitor din cauza termenului de vârstă.

Sursa: kstarlive

4 gânduri despre „Membrii BTS se vor înrola în armată + Jin va fi primul care își va începe serviciul militar în 2020

 1. Kim Rosse Hyun

  Nu as vrea ca Bts să facă serviciul militar!! De ce ei ? Ajung să cred că si Kim Jion care are 32 de ani să facă serviciul militar? Bts sunt foarte populari,si iertați mă dar sunt tristă că ei se vor despărți!!Mai ales că mi place de Jin,V,Kook ,Jimin,si Suga

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. _Army_bts_forever_I_will_love_kpop_

  Dar din cate am mai citit nu toți oamenii au plecat în armata de ce va zgrciti să dați o scutire?ei s-au chinuit atât de mult să ajungă până aici dar de Romania tot nu au dat lăsați să acuma și în România că vor rămâne aici.😂💜

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s