TS Entertainment publică o declarație a părinților celor opt membri TRCNG

În toiul disputelor legale cu foștii membri TRCNG, Wooyeop și Taeseon, pe motiv de abuz și violență, TS Entertainment a publicat un mesaj care, după cum spun cei de la agenție, vine de la părinții celor opt membri rămași ai grupului.

Mesajul scris de mână a fost distribuit de TS Entertainment pe 21 noiembrie cu descrierea: „Declarație oficială din partea părinților membrilor TRCNG” și poate fi citită mai jos:

„Bună ziua, noi suntem părinții membrilor TRCNG. Mai întâi, dorim să ne cerem scuze fanilor care susțin TRCNG și să ne exprimăm recunoștința pentru susținerea constantă.
Noi, părinții celor opt membri, am ținut legătura cu agenția și am ajuns la acordul că vom avea încredere în activitățile viitoare a idolilor. De asemenea, plănuim să luăm măsuri legale împotriva celor care vor răspândi informații false și zvonuri fără temei. E o neplăcere că zvonurile actuale sunt diferite de adevăr.
Noi vom munci din greu cu agenția pentru promoțiile viitoare a grupului TRCNG. Vă rugăm să acordați susținere în continuare.
Vă mulțumim.
Părinții membrilor TRCNG”

Wooyeop și Taeseon au cerut legal terminarea contractelor exclusive pe motiv de abuz asupra minorilor și violență, dar și lipsă de gestionare a activităților. TS Entertainment a respins acuzațiile aduse, susținând că revenirea trupei a fost amânată din motiv că Wooyeop se întâlnea cu un lucrător de la companie.

sursa: soompi