10 filme coreene de vizionat în zilele de toamnă

10 Korean Movies To Watch On Lonely Autumn Days

Ultimele zile de toamnă pot fi liniștitoare dacă nu sunteți încă în atmosfera Crăciunului. Uneori, nu este nimic mai bun decât să-ți iei ceva timp pentru tine și să te relaxezi cu o ceașcă de ciocolată caldă sau un ceai și un film minunat. Cu o pătură pufoasă, alegeți unul dintre aceste filme coreene uimitoare pe care să le vizionați!

My Annoying Brother

În acest film de comedie joacă D.O din EXO, Jo Jung Suk și Park Shin Hye. Filmul spune povestea a doi frați care se reîntâlnesc după mult timp. Este plin de momente amuzante și emoționale și te vei atașa repede de personajele principale. Fiind unul dintre cele mai de succes filme coreene din 2016, nu poți greși cu această capodoperă!

Like for Likes

Inima ta este pregătită pentru o comedie romantică? Atunci „Like for Likes” este făcut pentru tine! Acest film urmărește mai multe cupluri care folosesc rețelele online de socializare pentru a-și comunica sentimentele. Cu Yoo Ah In, Kang Ha Neul, Kim Joo Hyuk, Choi Ji Woo și Lee Mi Yeon în rolurile principale, acest film primește cu siguranță un punct în plus.

Love Forecast

Dragostea nu este întotdeauna ușoară, mai ales între prieteni. Această comedie romantică din 2015 compară sentimentele noastre cele mai profunde cu delicatețea și complexitatea vremii. Personajele lui Lee Seung Gi și Moon Chae Won sunt prieteni din copilărie în acest film minunat, așa că dacă vrei să știi cum se schimbă relația lor, ca vremea, vezi „Love Forecast” și ziua ta va fi mai luminoasă!

Twenty

A împlini douăzeci de ani este ceva magic! În această poveste plină de emoții, putem vedea cum trei prieteni își trăiesc viața la această vârstă. Noi emoții, noi aventuri și oportunități îi așteaptă, iar noi avem norocul să îi vedem dezvoltându-se și învățând. Distribuția este perfectă, deoarece putem vedea pe Kim Woo Bin, Kang Ha Neul și Junho în rolurile principale!

No Breathing

Cine nu și-ar dori ca Seo In Guk și Lee Jong Suk să lupte pentru ei într-o competiție de înot? Acest film ne readuce în perioada liceului și putem vedea cum cele două personaje se luptă pentru dragoste și prietenie.

Midnight Runners

Dacă nu aveți chef de filme romantice sau emoționale și preferați să vizionați filme de acțiune grozave, „Midnight Runners” este exact ceea ce căutați! Kang Ha Neul și Park Seo Joon joacă rolurile a doi recruți ai academiei de poliție care au devenit cei mai buni prieteni în zilele lor de stagiari. După ce poliția nu se grăbește să rezolve un caz, acest duo decide să ia problema în propriile lor mâini. Dacă rezolvă cazul sau nu, este treaba ta să afli!

Miss & Mrs. Cops

Rămânem la comedii, iar „Miss & Mrs. Cops” este următorul pe listă. Acest film vă va arăta de ce femeile ofițeri de poliție sunt la fel de competente ca și colegii lor de sex masculin. Acest film vă va oferi o mulțime de  momente fericite și veți găsi personajele jucate de Ra Mi Ran și Lee Sung Kyung absolut potrivite!

The Beauty Inside

Bazat pe filmul american cu același titlu, „The Beauty Inside” arată viața unui bărbat care se trezește într-un corp diferit în fiecare zi. Este o poveste frumoasă și te va face să plângi fără îndoială. Dacă sunteți aici pentru o poveste emoționantă, alegeți acest film pentru diseară!

A Werewolf Boy

Dacă preferați un film fantastic cu Song Joong Ki, luați în considerare să vizionați „A Werewolf Boy”! În acest film, personajul lui Park Bo Young este trimis într-o casă de țară pentru a avea grijă de sănătatea ei, dar adolescenta ajunge să se împrietenească cu un băiat sălbatic. Veți putea vedea apoi modul în care băiatul are de-a face cu bestia din interiorul lui și cum evoluează relația lor .

The Odd Family: Zombie on Sale

Pentru a încheia lista noastră cu un film potrivit pentru a ne lua rămas bun, vizionați această comedie cu suficient de mulți zombei! Filmul se învârte în jurul familiei Park, perturbată după ce tatăl este mușcat de un zombie, unul foarte drăguț, care are un regim alimentar special. Dar ce se întâmplă când aceștia încearcă să obțină profit de pe urma noului membru al familiei? Vizionează acest film pentru a afla!

Ai văzut deja filmele de mai sus? Ce filme ar putea completa această listă?

Sursa: soompi

Un gând despre „10 filme coreene de vizionat în zilele de toamnă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s