Lee Dong Wook este sincer în privința carierei, a opiniei publicului și a următoarelor emisiuni

Lee Dong Wook Gets Candid About Career, Public Opinion, Upcoming Talk Show, And More

Lee Dong Wook a fost ales drept unul dintre bărbații anului de către revista GQ Korea pentru a doua oară consecutiv, având parte de o ședință foto veselă, suprinzătoare și de un interviu în care să-și împărtășească gândurile cu privire la carieră și nu numai.

Actorul și alte trei vedete au primit acest statut, ceilalți fiind Song Mino din WINNER, Oh Hyuk și Minhyun din NU’EST. Este cel de-al doilea an pentru el, anterior primind acest titlu și în 2018.

Lee Dong Wook a acceptat provocarea de a face un pictorial cu o tematică unică, asemănătoare cu cea a lui Mickey Mouse. De asemenea, pentru actor a fost o noutate și modul în care a avut stilizat părul, purtând extensii, dar a spus că s-a simțit bine: ,,Îmi dă șansa de a arăta o latură suprinzătoare. Mi-au fost puse extensii de păr și a fost prima dată când am susținut o ședință foto folosind recuzită caraghioasă.”

Când a fost întrebat dacă este prea bătrân ca să îi mai placă Mickey Mouse, artistul a răspuns hotărât că nu. Acesta a spus: „De fiecare dată când călătoresc în străinătate, intru într-un magazin cu tematică Disney. Să merg acolo mă face fericit. Chiar și când voi avea vârsta unui bunic, sentimentul acesta nu va dispărea.”

Lee Dong Wook va găzdui proria sa emisiune, motiv pentru care a împărtășit cum s-a simțit prima dată când i-a fost prezentată această idee, explicând: „La început am spus ‘De ce mă întrebați pe mine?’ Producătorii m-au contactat după ce au văzut un interviu în care spuneam că vreau să găzduiesc o emisiune de tipul talk-show, și după au căutat toate emisiunile pentru care am fost prezentator în trecut. Acum doi ani am găzduit împreună cu Gong Yoo o emisiune în stil american, intitulată Lee Dong Wook Show, iar ei au spus că au văzut-o și pe aceea. Desigur că m-am gândit mult la această ofertă. Voiam să fac asta, dar eram și speriat. Dar cred că voi găsi cu siguranță un tip de amuzament pe care nu-l pot întâlni în actorie acceptând propunerea.”

Când a fost întrebat ce l-a atras la acest tip de emisiuni în particular, actorul a explicat faptul că în copilărie era introvertit, fapt pe care a încercat să-l schimbe de-a lungul timpului și cu ajutorul carierei. Acesta a afirmat: „Intenționat vorbeam mult și încercam să conduc conversația. Mi-a adus mici momente de fericire și mi-am îmbunătățit aptitudinile de a purta o conversație. Am vrut să mă testez, să văd cât de bun sunt ca prezentator și dacă am aptitudinile necesare pentru a-i face pe oameni să râdă.”

De asemenea, Lee Dong Wook a povestit despre planurile lui de viitor: „Dacă lucrurile merg așa cum mi-am propus, îmi doresc să joc în continuare, bineînțeles. Chiar iubesc această meserie și mă face fericit să am fani. Totuși, fiind un loc de muncă unde trebuie să fii ales, nu se ajunge mereu unde ți-ai dorit. De aceea trebuie să muncești foarte mult.”

Au trecut 20 de ani de la debutul actoricesc al lui Lee Dong Wook, motiv pentru care a fost rugat să privească retrospectiv la cariera lui și să descrie dacă a avut parte majoritar de sentimente plăcute sau neplăcute. Acesta a mărturisit: „Fie că au fost seriale, filme, emisiuni sau orice altceva, nu am avut prea multe momente în care să pot spune că m-am simțit ușurat. Au fost momente de îngrijorare, pline de durere, în care am simțit că mă lovesc de un zid. Am îndurat toate acestea concentrându-mă pe plăcerea avută de fiecare dată când reușeam să trec peste, dar nu pot spune că mi-a plăcut acest proces. Desigur, acest disconfort va continua și pe viitor. Nu cred că am vreun plan pentru un joc actoricesc perfect sau pentru o viață perfectă. Pur și simplu nu mă dau bătut și nu fug de probleme, continuând să merg mai departe, încercând să mă schimb în așa fel încât să fac față posibilelor inconveniente.”

Lee Dong Wook și-a descris fanii ca fiind acel ceva care i-a făcut cariera de 20 de ani valoroasă. „Recent, am susținut o întâlnire cu fanii, iar cineva mi-a mulțumit că i-am făcut să se simtă mândri că sunt fanii lui Lee Dong Wook. În acel moment mi s-a făcut pielea de găină, deoarece nu cred că ar fi ușor pentru mine să apreciez pe cineva la acel nivel.”

Când a fost rugat să numească proiectele pe care ar vrea să le includă într-o expoziție imaginară cu ocazia aniversării celor 20 de ani, actorul a mărturisit că nu ar putea exclude rolul său de debut.

„În al treilea an de liceu, am apărut într-un film intitulat „Best Theater – There’s A World Outside Of This Path” și care mă arată pe mine când eram tânăr și nu știam absolut nimic. De asemenea, „My Girl”, care a fost primul meu rol principal și mi-a adus multă iubire din partea publicului, dar și „A Bittersweet Life”, care a fost foarte dificil din punct de vedere emoțional, simțindu-se ca un zid gigantic în timp ce jucam. Dacă ar fi să mai aleg încă unul, aș alege „Goblin”, care l-a creat pe Lee Dong Wook care există astăzi.”

Intervievatorul a menționat că atunci când a vorbit cu GQ anul trecut, actorul a spus că a experimentat multe lucruri dificile în timp ce filma pentru serialul „Life” și, în plus, că era dezamăgit de sine.

Când a fost întrebat cum s-a simțit referitor la „Strangers from Hell”, Lee Dong Wook a răspuns: „Nivelul care ține de satisfacția mea personală este, practic, același. Lăsând la o parte succesul avut, simt ce îmi lipsește când vine vorba de actorie. În ceea ce privește ‘Strangers from Hell’, regizorul a rezistat ca un stâlp pentru mine și de fiecare dată când ezitam, el mă ghida în direcția cea bună. Contrastând cu povestea producției, atmosfera de pe platourile de filmare era minunată. Am simțit ce treabă bună a făcut echipa avută. Am fost lăudat pentru prestația mea în acest serial, dar dacă eu am făcut 50% atunci echipa a făcut 90%, îndreptându-se cu ușurință spre 100%.”

Lee Dong Wook a fost încurajat de către intervietator să nu fie prea critic cu el însuși, spunându-i că au fost cufundați în ‘Strangers from Hell’ datorită jocului său actoricesc și nu a frumuseții lui.

Actorul a punctat: „Nu am auzit acest tip de compliment prea des. Cred că a fost o idee bună să accept roluri diverse, cum sunt cele din ‘Life’ și ‘Strangers from Hell’. Lee Dong Wook jucând un psihopat? Am presupus că oamenii nu aveau așteptări prea mari, dar când s-au uitat au avut surpriza să fie o interpretare mai bună decât credeau ei. De fiecare dată când sunt întrebat ce fel de actor vreau să fiu, răspunsul meu este că vreau să fiu un actor în care oamenii au încredere.” 

I-a fost menționat lui Lee Dong Wook că a spus la întâlnirea avaută cu fanii: „Este la fel pentru toți oamenii, dar nu toată lumea poate să mă simpatizeze. Dar de ce trebuie să primesc ură din partea oamenilor pe care nu-i cunosc?” Intervievatorul și-a exprimat uimirea cu privire la comentariul acesta, întrebându-l dacă a experimentat ura.

Actorul a răspuns: „Nu am experimentat niciodată o dușmănie grozavă sau să am multe suișuri și coborâșuri. Totuși, am fost expus publicului în ultimii 20 de ani. Bineînteles că am fost judecat de oameni pe care nu-i cunosc sau că am auzit lucruri negative. Cred că le-am perceput cu calm, dar când privesc înapoi, realizez că nu a fost ușor. Cred însă că am îndurat cu succes. La asta m-am referit prin ce am spus la întâlnire.”

După ce a reușit să-și împlinească visul de a găzdui o emisiune de tip talk show, Lee Dong Wook a fost întrebat ce altceva i-ar mai plăcea să facă. Acesta a afirmat: „Vreau să am parte de un personaj și un proiect asemănător cu ‘Strangers from Hell’, în care oamenii pot simți ceva nou la mine. Mai mult de atât, trebuie să mă descurc onorabil în ceea ce privește angajamentele actuale. Trebuie să fac o treabă bună la noua emisiune și să fie de succes!”

GQ a sugerat scenariul în care se vor întâlni din nou, Lee Dong Wook fiind ales unul dintre bărbații anului și în 2020, întrebându-l ce parerea ar avea, iar actorul a răspuns: „Ar fi grozav să ne întâlnim în această ipostază anual. A fost cineva vreodată ales trei ani la rând? Înțeleg că nu. Atunci o să muncesc din greu astfel încât să ne întâlnim si la anul.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s