SuperM arată americanilor ce înseamnă un ‘Supergrup’ K-pop într-un concert uimitor la Madison Square Garden

Billboard a scris un articol plin de laude la adresa concertului SuperM „We Are the Future” susținut la faimosul Madison Square Garden!

„A trecut aproape un deceniu de când SM Entertainment a organizat ultima oară evenimentul SM Town Live în Madison Square Garden, dar în 19 noiembrie, cea mai nouă trupă de băieți a companiei SuperM și-a adus talentele la celebra locație din New York City pentru a oferi Marelui Măr prima experiență ceea ce înseamnă un supergrup K-pop.

Cu o durată de în jur de o oră și 40 de minute, „We Are the Future Live” de la SuperM a părut mai puțin ca un concert care arăta muzica grupului și mai mult ca o promisiune a potențialului său. La mai puțin de două luni de la lansarea EP-ului de debut în topul Billboard 200, pe 4 octombrie, evenimentul a dat publicului să guste din ceva tentant care arată ce va urma, pe măsură ce idolii continuă pe această nouă cale, ca șapte membri, și a dorit reintroducere a celor 7 artiști.

Miile de fani prezenți au văzut fiecare membru performând de unul singur și alături de trupă, chiar dacă grupurile lor originale sunt SHINee, EXO, WayV sau NCT 127; We Are the Future Live a arătat ce înseamnă pentru lume să îi întâlnim pe Baekhyun, Taemin, Kai, Taeyong, Ten, Lucas și Mark din SuperM.

De-a lungul nopții, în ansamblu, ca unități mai mici și individual, membrii septetului au dominat scena de la Madison Square Garden, printr-o listă de melodii care arătat ce a făcut exact să atragă fanii  după ei, fapt ce a fost anunțat pe pancarte care declarau evenimentul „sold-out” afișate în mod proeminent prin tot orașul NY și în jurul locației emblematice de concert.

Așa cum se potrivește unui grup care subliniază elementele de performanță ale muzicii lor, cea mai mare forță a SuperM este prezența lor scenică combinată în calitate de dansatori, iar noaptea a fost rezervată pentru două dintre cele mai dinamice evolu’ii ale lor, începând cu captivantele vibrații ale melodiei în care estul se întâlnește cu vestul „I can’t stand the rain” și  încheindu-se cu explozivul „Jopping”, fiecare dintre ele prezentând SMP – SM Music Performance – stilul melodiilor produse de companie pentru a fi cel mai bine experimentate la evenimente live.”

Au urmat performanțele pline de energie și magnetice ale melodiilor „Super Car”, „2 Fast”, “No Manners” și încă două noi melodii, una cu infuzii de a capella, „Dangerous Woman”, și melodia plină de viață „With You” . Melodiile au făcut ca fiecare membru să aibă câte un cadru personal.

Între melodiile de grup s-au strecurat și melodiile solo. Taemin cu „evoluția dramatică pe “Danger” „(în care a incorporat o parte din “Sherlock” de la SHINee) și „Goodbye,” „care au dat foc mulțimii cu mișcările sale pure de dans„. A fost urmat de  Taeyong, cu “GTA”, pe o evoluție în care „și-a arătat rappatul său dur și evoluția scenică teatrală,  evoluând parțial mascat” și având și o mică scenetă.

Ten a interpretat „coregrafia lui eterică” “Dream in a Dream”, „un alt cântec care are o infuzie de elemente asiatice, și “New Heroes” care este inspirațional, ambele arătându-i miscările fluide artistului thailandez dar și vocea incitantă, și care au fost în mod evident favoritele publicului, MSG urlându-și încântarea față de artistul thailandez„. 

Ulterior Ten și Taeyong au cântat împreună „Baby Don’t Stop.” A urmat apoi Lucas cu “Bass Go Boom” care au transformat atmosfera serii în una jucăușă, ;i care au evidențiat „personalitatea mult iubită a rapperului, strălucitoare și cu mult umor, la fel de mult ca și abilitățile  artistice.”

Baekhyun a urcat apoi pe scenă pentru a interpreta piese de pe recentul său album „City Lights”, “Betcha” și “UN Village”,  „arătându-și registrul vocal dramatic, în timp ce vacila între tonul dramatic din prima melodie și cel seducător din a doua.”

„Apoi au urmat Mark și Lucas, iar primul a introdus „Talk About.” În timp ce el a rapat carismatic și a dominat scena într-un sacou verde pufos, era aproape ca și cum ar fi o umbră din potențialul său de creștere care atârna deasupra tinerei stele ca o etichetă de avertizare  pe care era scris, „Pregătește-te pentru dominația viitoare a lui Mark Lee”.”

Setul de solo-uri a fost încheiat de Kai cu „ademenitoarea” evoluție pentru “Confession”, o melodie pe care a cântat-o în ultimele luni la concertele EXO, „ispitind mulțimea cu mișcările sale parțial fără cămașă, înconjurat de flăcări, aproape ca și cum ar șopti cuvinte de seducție în urechile a mii de membri din audiența de la MSG, chiar în timp ce îi îndemna să mărturisească, ademenindu-i prin abilitatea sa de dansator.”

La final au urmat  „No Manners”, interpretat în mod senzual de Taemin, Kai, Taeyong și Ten, melodia nelansată „With you”, și puternicul lor single de debut „Jopping”, cu care au închis seara într-un ritm maxim, fanii sărind în public în funcție de mișcările indicate de idoli de pe scenă.

„We Are the Future Live a oferit publicului din New York „primul gust” din SuperM și l-a tachinat mai mult să vină din nou, cu strigăte și promisiuni ca „ne vom întoarce curând” și „ne vom vedea din nou” din partea membrilor când au ieșit de pe scenă la final. Ca un aperitiv înainte de felul principal, concertul a trezit apetitul publicului  pentru SuperM, dornic să vadă mai multe din ceea ce cei șapte bărbați pot oferi lumii, atât ca grup, cât și prin arta individuală. Dacă vânzarea albumelor și cucerirea MSG este posibilă în mai puțin de două luni de la lansarea primului lor album, merită să așteptați ce urmează de la SuperM.”

 

Sursa

Un gând despre „SuperM arată americanilor ce înseamnă un ‘Supergrup’ K-pop într-un concert uimitor la Madison Square Garden

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s