Taemin din SHINee este primul artist coreean care a concertat la Madison Square Garden de două ori vreodată

Taemin din SHINee este o legendă vie!

Madison Square Garden este un loc cunoscut pentru gama uimitoare de artiști care au cântat pe scenă acolo. De la artiști locali și până la artiști din întreaga lume, inclusiv din Coreea de Sud, doar cei mai buni au reușit să susțină concerte în acel loc. Este o realizare onorabilă să poți cânta pe scena de la Madison Square Garden și nu este ușor să faci spectacol nici măcar odată, cu atât mai puțin de două ori.

Cu toate acestea, Taemin din SHINe, în cel de-al 12-lea an în industria muzicală, la 26 de ani, este singurul artist coreean care a cântat de două ori la Madison Square Garden.

Taemin a cântat la Madison Square Garden pentru prima dată cu SMTOWN pentru „SM Town Live 10 World Tour”, care a avut loc în 2011, alături de colegii săi din SHINee.

În acest an, tocmai recent, pe 19 noiembrie, Taemin a urcat din nou pe scena din Madison Square Garden, ca membru SuperM pentru turneul live „We Are the Future”.

Rain a fost primul artist coreean care a concertat în acest loc în timpul turneului său „Rainy Day 2005”, iar următorul spectacol coreean a fost în 2011, susținut de SMTOWN, înainte ca SuperM să aibă concertul lor în 2019.

Sursa: kstarlive

2 gânduri despre „Taemin din SHINee este primul artist coreean care a concertat la Madison Square Garden de două ori vreodată

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s