8 motive pentru a adora relația lui HyunA și DAWN

Era și timpul. Fanii K-pop-ului nu s-au gândit niciodată că vor vedea ziua în care un cuplu de idoli nu numai că va fi foarte deschis cu privire la relație, dar va merge și la o emisiune de divertisment pentru a dezvălui câteva detalii adorabile. Deși nu este nevoie de cuvinte pentru a descrie cât de minunați sunt HyunA și DAWN, iată doar câteva motive pentru care sunt admirați!

Știu cum să-și asorteze hainele


În timp ce unii ar putea crede că cuplurile care se potrivesc cu hainele lor exagerează, HyunA și DAWN fac să pară atât de fain. Nu este un secret faptul că HyunA și DAWN știu foarte bine să își aleagă hainele. Și faptul că sunt amândoi oameni frumoși, face ca moda lor să pară uimitoare fără efort. Se pare că și-au ales doar niște haine întâmplătoare, dar tot arată atât de impecabil.

2. Nu le este frică să arate publicului iubirea pe care o au unul față de celălalt.


HyunA și DAWN sunt amândoi activi pe conturile de socializare (în principal Instagram), iar cei doi nu se ascund în a le arăta fanilor că sunt fericiți. Spre deosebire de celelalte cupluri de idoli coreeni, HyunA și DAWN publică fotografii destul de des.

3. Sunt foarte sinceri în legătură cu relația lor.


Cuplul a avut recent o apariție la emisiunea „Ask Us Anything” unde a primit multe întrebări despre relația lor. Cei doi au fost foarte sinceri și nu țineau nici un secret. Pentru ei a fost în regulă să dezvăluie cum au început relația și care este dinamica relației lor.

 

4. Au rămas fideli propriei persoane.


În ciuda faptului că aceștia au o relație foarte publică și HyunA este foarte cunoscută, cei doi au rămas fideli. Nu s-au schimbat deloc, chiar dacă relația lor a ieșit la vedere. HyunA continuă să aibă o relație solidă cu fanii, iar DAWN continuă să creeze muzică frumoasă.

 
 

 

5. Sunt fanii numărul unu unul pentru celălalt, dar și rivali.


Aici este vorba strict atât de iubire, cât și de afaceri – în același timp, și este atât de frumos! Deși lansau single-uri în aceeași zi exact la aceeași oră, asta nu i-a împiedicat să se promoveze reciproc pe conturile lor de socializare. De asemenea, au menționat într-un interviu că se consideră reciproc rivali când vine vorba de muzică.

6. Amândoi impresioneză mereu cu coregrafia lor.


Cum poate un cuplu să lansează două melodii în aceeași zi, alături de coregrafii captivante? „Flower Shower” de HyunA și „Money” de DAWN sunt ambele melodii perfecte pentru a fi adăugate pe playlistul tău pentru sezonul toamnă / iarnă. Coregrafiile pentru ambele piese sunt, de asemenea, atât de energice.

 

 

7. Sunt unul dintre primele cupluri de idoli care au apărut împreună la o emisiune de divertisment.


De obicei, cuplurile nu apar la un show-uri televizate împreună (după ce se dezvăluie știrea despre relație ) pentru a evita o mulțime de întrebări despre relația lor. DAWN și HyunA au luat decizia pe cont propriu să participe la o emisiune, știind că vor primi o mulțime de întrebări.

8. Sunt mereu încrezători în sine.


Ședința foto pentru revizta DAZED a demonstrat că arată adorabil împreună, la fel ca și orice cuplu în care persistă iubirea.

 

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s