MAMAMOO, EXO, NCT 127 și alți artiști își modifică programele și anulează transmisiuni din respect pentru Hara

Mai mulți artiști și-au modificat programele de revenire, promovare, sau și-au anulat transmisiunile live planificate din respect pentru Hara.

Agenția RBW Entertainment a trupei MAMAMOO a decis să anuleze ‘Twitter Blue Room Live‘, care trebuia să aibă loc pe 24 noiembrie. De asemenea, UP10TION a anulat transmisiunea ‘Gyujin’s Night Talk‘ a membrului Gyujin.

NCT 127 a anunțat fanii prin intermediul conturilor oficiale de pe rețelele de socializare că își vor modifica programul pentru ‘NCT 127 24hr Relay Cam‘. Park Ji Hoon va lansa mai târziu lista cu melodii și restul teaserelor pentru următorul album.

Anterior, din același motiv, conferința de presă ‘Jung Hae In’s Walking Report‘ al KBS2, care era programată inițial pentru 25 noiembrie, a fost anulată. Decizia a fost anunțată printr-un reprezentat oficial al evenimentului, care și-a exprimat părerile de rău cu privință la tragicul eveniment. ‘Jung Hae In’s Walking Report’ e o emisiune de călătorie prin New York, care îl are în centru pe actorul Jung Hae In.

Schimbări în program va face și trupa EXO, care a postat pe conturile de socializare: „Am modificat programul de lansare al teaserelor pentru cel de-al șaselea album al EXO din cauza tragicului incident. Vom anunța noul orar mai târziu, așa că vă cerem să înțelegeți. Ne exprimăm cele mai sincere condoleanțe.

sursă1

sursă2

sursă3

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s