Producătorii spun că drama “Vagabond” a fost gândită ca un serial în două părți

La finalul serialului “Vagabond” , toată lumea s-a întrebat dacă va exista și un sezon 2.  Iată ce răspuns au avut cei din echipa de producție.

Sâmbătă, 24 noiembrie, a fost difuzat ultimul episod din “Vagabond” și mulți fani au fost dezamăgiți de faptul că povestea din personajele interpretate de Lee Seung Gi si Suzy a rămas cumva neterminată.

Pe 24 noiembrie, o sursă de la Celltrion Entertainment, compania de producție din spatele dramei, a împărtășit în timpul unui interviu cu OSEN: „Perioada de producție a fost foarte lungă, așa că toată lumea se simte ușurată și tristă. Procesul de producție a durat 11 luni și, dacă luați în calcul perioada de planificare, este mult mai lung decât atât. ”

„Vagabond” s-a încheiat cu un final deschis și a făcut spectatorii să spere la un al doilea sezon. Sursa a dezvăluit: „A fost planificat și produs cu un al doilea sezon în minte. Cu toate acestea, sezonul doi nu a fost confirmat și este în prezent revizuit. Analizăm programele actorilor, scriitorilor și regizorilor. ”

Sursa a împărtășit și recunoștința lor față de actori și personal. Ei au spus: „Actorii principali au fost legați de proiect timp de 11 luni. Pe parcursul a 40 de zile au petrecut timpul la filmări în străinătate, și toți au rămas bine împreună. A fost distractiv pentru că nimeni nu a fost nesociabil și toată lumea a filmat armonios. Sunt recunoscător tuturor membrilor și actorilor. ”

Ați urmărit serialul? Vă doriți un al doilea sezon?

Sursa: soompi

2 gânduri despre „Producătorii spun că drama “Vagabond” a fost gândită ca un serial în două părți

 1. hyunamyou

  Trebuie sa fie si un sezon 2, deci nu are cum… Mai stiu si eu filme/seriale cu finaluri deschise(gen Hwayugi), dar asta a fost prea de tot, iti da senzatia ca ai vazut doar o parte din poveste, ar fi o greseala mare sa nu faca un sez 2, au avut si succes.

  Apreciază

  Răspunde
 2. moraru petronela

  neaparat trebuie si un sezon 2,pt.ca sezonul 1 sa terminat cu un final in aer…nu cu un final deschis…deci,chiar ar fi pacat sa nu existe si sezonul 2 pt.ca sezonul 1 a fost de exceptie si chiar ar fi o mare dezamagire sa fie serialul cu un final atit de…deschis….

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s