Wooyeop + Taeseon răspund acuzațiilor TS + explică decizia membrilor TRCNG și a părinților

După ce agenția TS Entertainment a făcut afirmații suplimentare despre povestea din spatele cererii foștilor membri TRCNG Wooyeop și Taeseon pentru rezilierea contractului, avocatul lor a emis o declarație.

Aceasta urmează publicării de către agenție a unei scrisori a părinților celor opt membri care rămân în TRCNG, care afirmă intenția lor de a sprijini continuarea activităților grupului cu TS Entertainment.

Pe 22 noiembrie, avocatul lui Wooyeop și Taeseon, Jung Ji Suk, a dat publicității următoarea declarație:

Sperăm că TS Entertainment va înceta să facă afirmații false și să provoace o ruputură între părinții membrilor.

Pe 5 noiembrie 2019, foștii membri ai grupului TS Entertainment TRCNG, Wooyeop și Taeseon, au emis o notificare despre anularea contractului lor exclusiv cu TS Entertainment. Pe 12 noiembrie, au depus o plângere penală la Agenția de Poliție Metropolitană din Seul împotriva a două persoane, inclusiv a directorului Park Sang Hyun, pentru acuzații, inclusiv abuzuri regulate ale copiilor și vătămare cauzată de violență. Acest incident a fost repartizat la secția de poliție Yongsan și astfel Wooyeop și Taeseon au mers la a patra echipă a Diviziei Femei și Afaceri Juvenile a Secției de Poliție Yongsan la ora 14.00 pe 21 noiembrie și și-au finalizat interogatoriul în calitate de reclamanți. Întrebările au durat peste cinci ore și a interogatoriul a durat până la aproximativ ora 19.00, iar în timpul interogatoriului au mărturisit în detaliu despre acuzații, inclusiv abuzurile curente împotriva copiilor, pe care le-au acuzat, și vătămarea rezultată din violență.

Însă directorul TS, Park Sang Hyun, a spus că acest lucru este lipsit de temei și, în schimb, susține că au făcut afirmații false și au părăsit grupul fără permisiune. El a spus că va lua măsuri legale împotriva lor, cum ar fi plângeri penale pentru calomnie cu privire la daunele aduse companiei. În ceea ce privește conversația dintre părinții membrilor care a fost dezvăluită la știri, el a spus că este un „articol editat” și s-a strecurat pe lângă adevăr spunând: „Au surprins doar partea care ar putea fi înțeleasă greșit, în loc să includă întregul context.” El a continuat să răspândească afirmații false, susținând că relația lui Wooyeop a fost problema. În plus, TS Entertainment a lansat o notă care este descrisă ca o declarație a celor 8 membri rămași ai TRCNG, care arată intenția lor de a transforma acest incident într-un conflict între părinți.

Cu toate acestea, nu există absolut nicio minciună în plângerea penală a lui Wooyeop și Taeseon sau în comunicatele de presă ale acestora și totul este susținut în fapt de dovezi. Nu numai că afirmațiile TS Entertainment sunt neîntemeiate, ci sunt acțiuni care aduc atingere reputației lui Wooyeop și Taeseon și, prin urmare, va trebui asumată o responsabilitate juridică suplimentară în acest sens. Înainte ca Wooyeop și Taeseon să ridice aceste probleme companiei, cei 10 membri ai TRCNG și părinții lor s-au întâlnit toți și au convenit despre problema abuzului și violenței asupra copiilor. Aceștia au acceptat să solicite rezilierea contractelor cu compania împreună, iar apoi s-au întâlnit cu directorul Park Sang Hyun pentru a-l informa în acest sens. Cu toate acestea, după aceea, cei opt membri, în afară de Wooyeop și Taeseon, și-au inversat poziția și au decis să continue promovarea. Directorul Park Sang Hyun și părinții celor opt membri au ascuns acest fapt și schimbă adevărul de parcă Wooyeop și Taeseon sunt cei care susțin afirmații false.

Wooyeop, Taeseon și părinții lor (din perspectiva persoanelor care au și copii) respectă decizia celor opt membri și a părinților lor de a-și inversa poziția și de a decide să continue activitățile cu compania și nu au intenția de a cauza probleme. Alături de aceasta, ei au solicitat cu respect, la rândul lor, să respecte decizia celor doi membri care au ales să plece și a părinților lor.

În ceea ce privește TS Entertainment, a fost solicitat să înceteze să facă afirmații false care să încurce problema, să recunoască greșelile pe care le-au făcut și să își ceară scuze sincer victimelor. În plus, a fost solicitat să înceteze infracțiunile secundare împotriva victimelor, cum ar fi vătămarea reputațiilor din Wooyeop și Taeseon.

Wooyeop, Taeseon și părinții lor își vor dedica eforturile pentru ca autorii acestui incident, TS Entertainment și directorii și personalul lor, să primească o pedeapsă adecvată în cadrul procedurii judiciare viitoare.

Mulțumesc.

De la avocatul Jung Ji Suk.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s