Înainte de mariajul Song-Song: ceilalți iubiți ai lui Song Hye Kyo din industrie

Song Hye Kyo este o femeie talentată și frumoasă cu un trecut bogat profesional.  Dar și personal, starul a avut o viață plină de iubire și zvonuri amoroase.
În octombrie 2017, cuplul Song-Song se căsătorea la celebrul hotel Silla din Seul, într-o ceremonie la care au participat vedete ca Zhang Ziyi, Choi Ji Woo, Park Bo Bum și Yoo Ah In.

Song Hye Kyo și Song Jung Ki s-au cunoscut la filmările Descendants of the Sun. Fanii le-au lăudat căsătoria pentru că actorii arătau și mai frumoși în realitate decât în dramă. Presa coreeană a declarat că ceremonia a fost cea mai frumoasă nuntă, iar fanii  de K-drame credeau că Song Jung Ki va fi ultimul bărbat al lui Song Hye Kyo.

Totuși, speranțele fanilor nu s-au realizat. Divorțul cuplului a fost confirmat în august, deoarece instanța a aprobat cererea lui Song Jung Ki de a divorța fără un proces cu condiția consimțământului reciproc.

Ce alți iubiți a mai avut Song Hye Kyo, parteneri de filmări?

Hyun Bin

Hyun Bin și Song Hye Kyo s-au întâlnit în drama KBS2 The World They Live In în 2008. Drama înfățișează munca și viața producătorilor de la posturile tv, concentrându-se pe rivalitățile și prieteniile profesioniștilor din industria care are un ritm amețitor. Hye Kyo și Hyun Bin au fost cele două personaje centrale, ambii jucând rol de producători de seriale tv.

În ciuda zvonurilor despre relația lor încă de când drama se difuza, cuplul nu și-a recunoscut oficial relația până în august 2009. Cu toate acestea, agențiile lor, AM Entertainment și Eden Nine Entertainment, au declarat că aceștia doi s-au despărțit înainte ca Hyun Bin să plece pentru serviciul militar obligatoriu în martie 2011.

Lee Byung Hun

Byung Hun, unul dintre cei mai mari actori din Coreea, este primul iubit al lui Song recunoscut public și, probabil, cel mai faimos iubit al ei.

Au jucat împreună în drama SBS All In în 2003, care a fost o poveste între un jucător profesionist și un dealer de cazino bazat pe povestea reală a jucătorului coreean Jimmy Cha. Drama a fost extrem de populară, nu numai datorită povestirii sale, ci și a scenelor îndrăznețe ale cuplului. În ciuda diferenței de 12 ani dintre ei, cei doi au avut o chimie excelentă, iar drama extrem de populară a înregistrat un rating de peste 47%. Drama i-a permis lui Lee să câștige Marele Premiu de la SBS în acel an.

Spre deosebire de multe celebrități de atunci, Song și Lee nu erau timizi să-și exprime public sentimentele unul față de celălalt.

Potrivit Joongang Ilbo, în timpul unei vizite în Taiwan pentru promovarea dramei televizate, Lee le-a spus reporterilor locali că obiectivul său de viață este de a asigura fericirea lui Song. La premiile SBS Drama 2003, Song a anunțat în discursul de acceptare a premiului pentru cea mai bună actriță că l-a apreciat pe „actorul ei” Lee Byung-hun pentru că a creat amintiri plăcute și distractive. După ce acest comentariu a devenit viral, ea a comentat că „fanii știu că Lee este iubitul meu” pe site-ul ei oficial în ianuarie 2004, potrivit unui articol al The Hankyoreh.

Relația lor a fost încheiată oficial la 21 de luni după anunțarea ei.

Cu cine s-a mai întâlnit?

Pe lângă acești trei bărbați, Song a fost legată și de alți actori, chiar dacă nu a confirmat aceste relații. Toți au jucat în aceleași filme sau drame cu actrița.

Rain

S-a zvonit că Rain, care s-a căsătorit cu actrița coreeană Kim Tae-hee, a fost într-o relație  cu Song atunci când amândoi au jucat în drama Full House de la KBS2 în 2004. Ea a jucat rolul unei scenariste, în timp ce Rain a jucat rolul de vedetă internațională. Actrița s-a despărțit de Lee Byung Hun în timp ce filma la acest serial.

Kang Dong Won

Starul coreean de film Kang Dong Won a fost, de asemenea, legat romantic de  Song timp de mai bine de un an. Au jucat împreună în filmul My Brilliant Life, lansat în 2014, care înfățișa luptele și problemele unui cuplu tânăr care a născut un copil cu o boală rară. Fanii au speculat că Song și Kang erau într-o relație după ce au participat împreună la o conferință de presă pentru film în octombrie 2013.

După ce au fost lansate și pozele celor doi pentru revista VOGUE, zvonurile s-au întețit.

Actrița a mai fost legată și de Park Bo Gum, însă agenția actorului, prieten al cuplului Song-Song, a amenințat imediat că va da în judecată pe toți cei care răspândesc zvonuri mincinoase.

Imagini pentru song hye kyo park bo gum song jung ki

Sursa

3 gânduri despre „Înainte de mariajul Song-Song: ceilalți iubiți ai lui Song Hye Kyo din industrie

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s