Internauții care au răspândit comentarii malițioase despre artiștii Woollim Entertainment au fost pedepsiți

Pe 26 noiembrie, Woollim Entertainment a împărtășit o notificare oficială, actualizând fanii, precum și presa, cu privire la starea proceselor lor în derulare împotriva unor comentatori răuvoitori și răspândirea zvonurilor false.

Woollim a declarat:

Începând cu 28 decembrie anul trecut, am desfășurat acțiuni legale împotriva diverselor cazuri de calomnie, hărțuire sexuală, defăimare a caracterului și multe altele prin intermediul comunităților online, după ce am stabilit că nu putem sta și urmări astfel de acțiuni continuând să le ignorăm.

După ce am colectat dovezi atât de la fani, cât și din monitorizarea noastră, am reușit să formulăm procese împotriva unor comentatori și internauți răi care răspândesc zvonuri răuvoitoare, iar acum au fost condamnați și au primit amenzi pentru acuzațiile lor.

Nu vom opri eforturile noastre aici, ci vom continua să monitorizăm comunitățile online și să colectăm date pentru a ne proteja artiștii agenției, iar după ce vom descoperi acțiuni clare de infracțiuni, vom lua măsuri legale suplimentare.

În cele din urmă, subliniem că nu vom cădea la înțelegere cu cei care postează și răspândesc conținut rău intenționat. Mulțumim.

Woollim Entertainment găzduiește artiști precum INFINITE, Lovelyz, Golden Child, Rocket Punch și multe alte trupe.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s