Publicul îl susține pe Park Kyung, care urcă în clasamente + agenția va angaja avocat și cere adevărul cu privire la zvonurile manipulării clasamentelor

Întorsătură de situație în cazul lui Park Kyung din Block B! După ce a făcut o declarație despre faptul că unii artiști au manipulat clasamentele muzicale, publicul îi sare în ajutor, iar agenția a anunțat oficial că îl va apăra.
De când a postat pe internet acuzând unii artiști de „Sajaegi” (manipularea vânzărilor)  albumului lor pentru a manipula topurile muzicale, unii dintre artiștii pe care i-a numit au anunțat că îl vor da în judecată pe Park Kyung pentru defăimare.  Vibe, Song Ha Ye, Hwang In Wook și Jang Dok Chul și-au anunțat planurile de a lua măsuri împotriva acuzațiilor lui Park Kyung.

Cu toate acestea, pe 25 noiembrie, melodia „Inferiority Complex” (자격지심), lansată de Park Kyung în 2016, a urcat 900 de locuri și a reușit să intre în topul 100,  răsturnând uimitor pozițiile sale din clasamente, urcând până pe locurile 44, 16 și 6.

Pe 26 noiembrie, la ora 7:00 (ora Coreei de Sud),  în graficul în timp real Melon, „Inferiority Complex”  se afla pe locul 14. În graficul de la 1:00 dimineața, chiar înainte de închiderea clasamentului, melodia era pe locul 6.

Fandomurile s-au adunat în sprijinul observațiilor lui Park Kyung. Un grup de oameni chiar au stat timp de cinci ore pentru a transmite melodia lui Park Kyung. Publicul pare să sprijine ceea ce Park Kyung a spus, indiferent de artiștii pe care i-a numit.

Agenția lui, Seven Seasons, a declarat: „Indiferent de fluxul actual de evenimente, în calitate de agenție care îl  reprezintă Park Kyung, avem responsabilitatea de a proteja numele și poziția sa. Ca urmare, în cazul în care Park Kyung se implică în orice procedură legală în viitorul, intenționăm să angajăm un reprezentant legal ca răspuns.”

Compania a adăugat: „Așa cum am spus în declarația anterioară, ne cerem scuze încă o dată pentru  disconfortul provocat artiștilor ale căror nume au fost menționate în postarea inițială a lui Park Kyung, precum și celor afiliați cu artiștii. Vom participa cu sârguință la orice proceduri legale care urmează datorită menționării numelor specifice de Park Kyung și, de asemenea, intenționăm să ne asumăm întreaga responsabilitate pentru rezultate. Cu toate acestea, folosind acest caz ca exemplu, sperăm că adevărul despre natura problematică a clasamentelor de streaming muzicale actuale și numeroasele victimele care au suferit din cauza unor asemenea probleme pot fi descoperite în mod clar. În plus, sperăm că acest incident va duce la o discuție sănătoasă centrată în jurul găsirii unei soluții practice la problema fundamentală evidențiată. „

În data de 24 noiembrie, Park Kyung a scris pe Twitter-ul său personal, „Vreau să încerc să folosesc „ sajaegi ”precum Vibe, Song Ha Ye, Lim Jae Hyun, Jeon Sang Geun, Jang Duk Chul și Hwang In Wook„, aparent acuzând acești artiști că folosesc metoda ilegală pentru a se ridica în topurile muzicale. La scurt timp, agențiile artiștilor menționați mai sus și-au anunțat planurile de a lua măsuri legale împotriva Park Kyung.

 

Sursa 1

Sursa 2

Un gând despre „Publicul îl susține pe Park Kyung, care urcă în clasamente + agenția va angaja avocat și cere adevărul cu privire la zvonurile manipulării clasamentelor

  1. Pingback: Park Kyung va fi trimis în judecată pentru defăimare în urma acuzațiilor de manipulare a clasamentelor | K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s