Evan din Click-B își anunță nunta cu o studentă care nu face parte din industrie

Click-B’s Evan Announces Marriage To Non-Celebrity Art Student

Membrul Click-B, Yoo Ho Suk, cunoscut sub numele de Evan, este oficial indisponibil!

Pe 28 noiembrie, fostul idol a făcut un anunț important prin intermediul companiei sale.

Întreaga declarație este mai jos:

„Bună ziua.

Aceasta este TN Entertainment a IOK Company, agenția lui Evan, membru Click-B și cântăreț solo, născut sub numele Yoo Ho Suk.

Ne place să vă informăm ca Evan se va căsători sâmbătă, pe 28 decembrie, cu iubita sa, care nu este o celebritate, și care este cu șapte ani mai tânără decât el.

La momentul actual, logodnica lui se specializează în pictură la o facultate din Canada și este o femeie care deține atât frumusețe cât și inteligență. Ei s-au întânit prima dată prin intermediul unei cunoștiințe acum doi ani, și se vor căsători ulterior unei relații serioase de un an.

Nunta va avea loc pe 28 decembrie, în Seul, și va fi una simplistă, având drept invitați doar membrii familiei și prietenii apropiați. Vă rugăm să fiți înțelegători în privința deciziei de a susține întreaga nuntă într-un mediu privat, din respect pentru mireasa care nu este o celebritate.

Evan a spus: „Recent am luat o decizie foarte importantă pentru viața mea. Sunt profund recunoscător și fericit în fiecare zi că am întâlnit o persoană bună care îmi depășește cu mult dorințele. Vreau să profit de această ocazie pentru a le mulțumi tuturor celor care m-au felicitat. Vă voi vedea curând, venind cu muzică bună, după nuntă.

Îl felicităm pe Evan și pe viitoare lui mireasă, care se află abia la începutul noii lor vieți. Vrem să profităm de această oportunitate pentru a le mulțumi oamenilor care l-au urmărit și sprijinit pe Evan pentru o perioadă îndelungată. Vă mulțumim.”

Evan a debutat ca membru al trupei Click-B în 1999 înainte de a-și începe cariera solo în 2007. El este al doilea membru al trupei care se căsătorește, urmându-l pe Kim Sang Hyuk, a cărui nuntă a fost in aprilie.

Mai jos aveți pozele de la ședința lui foto de nuntă.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s