Teasere noi de la Jun din U-Kiss, Stray Kids, Crush, Park Ji Hoon și U-Kwon din Block B

Luna decembrie ne promite muzică nouă de la o mulțime de artiști! Haideți să vedem cine sunt aceștia și ce imagini și teasere video au lansat!

Membrii Stray Kids au lansat câteva poze spoiler din timpul repetițiilor pentru noua revenire din decembrie. Trupa va reveni pe 2 decembrie cu albumul ‘Clé : LEVANTER‘ și cu piese noi.

 

Park Ji Hoon este un alt artist care se pregătește să lanseze muzică nouă în ultima lună din anul 2019. Idolul va lansa pe 4 decembrie al doilea album intitulat ‘360‘, iar mai jos aveți un teaser video.

 

Crush se pregătește și el de revenirea din decembrie cu un nou material discografic și lanseaza lista de melodii. Al doilea album al artistului se numește ‘From Midnight to Sunrise‘ și va avea în total 12 piese.

Jun din trupa veterană U-KISS, pe de altă parte, se pregătește de debutul solo! Artistul va debuta solo pe 5 decembrie cu albumul single ‘Gallery‘, iar cu această ocazie Jun a dezvăluit un nou set de teasere.

 

Membrul trupei Block BU-Kwon, se pregătește și el de lansarea primului său single solo coreean intitulat ‘Rise Up‘. Artistul va lansa albumul pe 3 decembrie și cu această ocazie a dezvăluit mai multe teasere misterioase.

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s