Hărțuitorii online ai lui Go Jun Hee au fost pedepsiți

Agenția lui Go Jun Hee a postat un comunicat în care oferă mai multe detalii cu privire la procesele actriței. Aceasta a fost hărțuită online și numele ei a fost folosit în cazul scandalului lui Seungri.

În luna mai, actrița a depus o plângere oficială împotriva a 12 comentatori rău intenționați pentru defăimare și încălcarea Legii rețelei de informații și comunicații. Pe 2 decembrie, agenția sa, Mountain Movement, a lansat o declarație în acest sens. Ei au spus: „Go Jun Hee a suferit foarte mult din cauza zvonurilor începute de comentatorii răutăcioși și din cauza titlurilor provocatoare.”

Despre plângerile depuse, agenția a declarat: „Am încheiat aproximativ 32 de cazuri cu ajutorul avocaților. Autorii care sunt minori sau membri ai unei clase sociale vulnerabile vor primi pedepse suspendate și trebuie să raporteze pentru probațiune. Cei rămași vor fi obligați să plătească o amendă.”

Agenția și-a încheiat declarația spunând: „Am făcut tot ce ne-a stat în puteri pentru a ne asigura că aceste critici fără minte adresate actriței sunt pedepsite prin mijloace legale. În viitor, vom continua să monitorizăm comentatorii răutăcioși și nu vom ezita să întreprindem acțiuni juridice puternice în cazul în care incidentele vor continua. Făcând acest lucru, ne putem asigura că actrița poate reveni din nou să salute publicului prin munca sa.”

Comentariile răuvoitoare au început în luna mai, când s-au răspândit zvonuri despre Go Jun He că ea era actrița numită în chatul infam al lui Seungri, unde participanții au discutat să invite fete ca să distreze un investitor străin care a vizitat Coreea la acea vreme.

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s