Membrul din vechiul grup Taesaja, Kim Hyung Jun, vorbește despre jobul și fericirea lui

Kim Hyung Jun, membru al grupului de idoli din prima generație, Taesaja, a postat pe Instagram pentru a-i asigura pe toți că își iubește viața și locul de muncă.

Recent, el a postat pe Instagram pentru a vorbi despre locul său de muncă drept furnizor pentru Coupang (site de vânzări online).

Fostul idol a scris:

Există multe persoane care sunt îngrijorate pentru mine, dar muncesc din greu și mă distrez. Nu este adevărat că am început o afacere și nu am reușit sau că o este doar un hobby, deoarece este nevoie de multă muncă, haha. Lucrez din greu. O fac ori de câte ori am timp, în timpul zilei sau noaptea. Cred că am livrat până acum aproximativ 30.000 de pachete. Ca să fiu sincer, am avut o perioadă grea pe plan emoțional până anul trecut, dar pe măsură ce am început să lucrez, sănătatea mea mintală s-a îmbunătățit și am devenit și mai vesel. De asemenea, a fost o modalitate de a pierde în greutate, deoarece în ianuarie am avut 84 de kilograme, și în timp ce făceam această treabă am coborât la 72 de kilograme (pierd greutate chiar dacă mănânc tot ce vreau). Mi-am gestionat dieta în ultima lună de dragul emisiunii „Sugar Man 3” și acum am coborât la 67 de kilograme. Când mă trezesc la primele ore ale dimineții, îi văd pe ceilalți care muncesc din greu și mă gândesc: „Ah, ar fi bine să muncesc din greu și eu”, fac bani și pierd din greutate. Cred că am muncit foarte mult în acest an, a fost un an semnificativ.”

El a adăugat în hashtag-uri că doarme bine, că munca nu este atât de grea cum se aștepta și că mereu este în siguranță. El a mai scris: „Nu există un rang înalt sau mic atunci când vine vorba de lucru. Banii câștigați prin munca grea sunt mai prețioși.”

Taesaja a fost un grup format din patru membri, care a debutat în 1997 și a lansat piese precum „The Way” și „Time”. Grupul s-a desființat în 2001.

Grupul s-a reunit recent pentru spectacolul muzical de pe JTBC „Sugar Man”, care invită artiștii populari din trecut să-și revizuiască vechile hituri și să le transforme într-un nou stil, mai modern.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s