Membrul din vechiul grup Taesaja, Kim Hyung Jun, vorbește despre jobul și fericirea lui

Kim Hyung Jun, membru al grupului de idoli din prima generație, Taesaja, a postat pe Instagram pentru a-i asigura pe toți că își iubește viața și locul de muncă.

Recent, el a postat pe Instagram pentru a vorbi despre locul său de muncă drept furnizor pentru Coupang (site de vânzări online).

Fostul idol a scris:

Există multe persoane care sunt îngrijorate pentru mine, dar muncesc din greu și mă distrez. Nu este adevărat că am început o afacere și nu am reușit sau că o este doar un hobby, deoarece este nevoie de multă muncă, haha. Lucrez din greu. O fac ori de câte ori am timp, în timpul zilei sau noaptea. Cred că am livrat până acum aproximativ 30.000 de pachete. Ca să fiu sincer, am avut o perioadă grea pe plan emoțional până anul trecut, dar pe măsură ce am început să lucrez, sănătatea mea mintală s-a îmbunătățit și am devenit și mai vesel. De asemenea, a fost o modalitate de a pierde în greutate, deoarece în ianuarie am avut 84 de kilograme, și în timp ce făceam această treabă am coborât la 72 de kilograme (pierd greutate chiar dacă mănânc tot ce vreau). Mi-am gestionat dieta în ultima lună de dragul emisiunii „Sugar Man 3” și acum am coborât la 67 de kilograme. Când mă trezesc la primele ore ale dimineții, îi văd pe ceilalți care muncesc din greu și mă gândesc: „Ah, ar fi bine să muncesc din greu și eu”, fac bani și pierd din greutate. Cred că am muncit foarte mult în acest an, a fost un an semnificativ.”

El a adăugat în hashtag-uri că doarme bine, că munca nu este atât de grea cum se aștepta și că mereu este în siguranță. El a mai scris: „Nu există un rang înalt sau mic atunci când vine vorba de lucru. Banii câștigați prin munca grea sunt mai prețioși.”

View this post on Instagram

#쿠팡 에 대한 얘기가 많아서 쿠팡플렉서할때 찍은 사진들 몇장 투척합니당. 일하면서 사진찍을 일이 많지는 않아서 사진이 많지는 않네여 ㅎㅎ 걱정하시는 분들도 많은데 열심히 재미있게 살고있습니다. 사업하다 망해서 하는 것도 아니구요 돈이 많아서 취미로 하는 것도 아니구요 ㅎㅎ 그냥 열심히 사는거져 ^^ 낮 밤 시간나는대로 하고있어요. 지금까지 3만개정도 배송한것같네요. 사실 작년까지는 좀 정신적으로 힘든 시간을 보내고있었는데 이 일을 시작하면서 정신적으로도 좋아지고 성격자체가 밝아졌네요. 1월에 84키로였던 몸무게도 배송일을 하면서 72키로까지 빠져서 #다이어트 도 되었구요 (먹고 싶은거 다 먹어도 살이 빠지더라구요). #슈가맨3 를 위해서 마지막한달은 식단까지 조절하니 67키로까지 내려갔네요 ㅎㅎ 새벽에 일할땐 그시간에 열심히 살고 계신 다른 분들 보면서 아 나도 열심히 살아야겠구나 생각도 들고 돈도 벌고 살빠지고 정신적으로도 많은 도움이 되었네요. 이번 한해는 참 열심히 살았구나 생각도 들고 의미있는 2019년이네요. #태사자 #태사자김형준 #김형준 #쿠팡플렉서 #일하니 잠도 잘 잠 #생각만큼 힘들지않음 #언제나 안전운전 #고객님의 기프트는 소중하게 #레말마드리드 경기있는날은 강제휴무 #슈가맨 #어른들의 산타 쿠팡맨 #직업엔 no귀천 #열심히일해서 번돈은 더 소중함

A post shared by 김형준 (@hyungjun7754) on

Taesaja a fost un grup format din patru membri, care a debutat în 1997 și a lansat piese precum „The Way” și „Time”. Grupul s-a desființat în 2001.

Grupul s-a reunit recent pentru spectacolul muzical de pe JTBC „Sugar Man”, care invită artiștii populari din trecut să-și revizuiască vechile hituri și să le transforme într-un nou stil, mai modern.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s