Ofițerii vamali au divulgat informații private despre celebrități + Song Hye Kyo este una dintre ele

Customs Officials Revealed To Have Leaked Private Information Of Public Figures Including Song Hye Kyo

A fost dezvăluit faptul că informațiile private ale celebrităților au fost divulgate de către unii oficiali vamali.

În data de 1 decembrie, SBS a dezvăluit: “Recent am obținut documente vamale și fotografii ale unor persoane publice. Toate acestea au fost oferite de un informator. Din ceea ce știm, documentele au fost făcute publice de un oficial vamal identificat ca domnul Kim și colegii săi care lucrau pe atunci la Aeroportul Internațional Incheon și Aeroportul Gimpo.”

Potrivit raportului, printre persoanele publice care au avut informațiile private divulgate se numără jucătorul de fotbal Ahn Jung Hwan, actrița Song Hye Kyo, vicepreședinte executiv al companiei Hyundai Motor Company Jeong Ui Seon, cântărețul Kim Tae Won, fost membru al echipei naționale de fotbal a Japoniei, Hidetoshi Nakata, și pianistul japonez-coreean Yang Bang Ean.

Documentele  au fost divulgate din anul 2011 până în 2015, fiind vorba de formulare vamale prezentate la sosirea în Coreea. Documentele includeau informații private cum ar fi numărul pașaportului, data nașterii, numărul de telefon și adresa de domiciliu.

Declarațiile vamale ar trebui aruncate de către departament la o lună după ce sunt colectate. Serviciul vamal din Coreea confirmă scurgerea acestor informații care reprezintă o încălcare a articolului 116 din Legea vamală referitoare la confidențialitatea informațiilor privind impozitarea, precum și încălcarea Legii privind protecția informațiilor personale și a articolului 127 din legea penală referitoare la divulgarea informațiilor clasificate, și poate aduce pedepse de maximum cinci ani de închisoare.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s