Actorul Cha In Ha a fost găsit mort!

Pe 3 decembrie, actorul și membrul grupului SURPRISE U, Cha In Ha a fost găsit mort!

Potrivit unui raport exclusiv al Enews24, membru Surprise U și actorul Fantagio, Cha In Ha a fost găsit mort, iar poliția investighează în prezent circumstanțele morții sale.

Agenția sa a făcut o scurtă declarație, spunând că încearcă să verifice și rapoartele: „Am auzit știrile și încercăm să le verificăm”.

Nu au fost dezvăluite detalii precum locația în care a fost găsit sau cauza potențială de deces.

Cha In Ha a debutat în 2017 în filmul „You, Deep Inside of Me” și a fost, de asemenea, membru al celui de-al doilea grup de actori al Fantagio, Surprise U. De la debutul său, a avut roluri  în multe drame, precum „Temperature of Love”, „Wok of Love”, „Clean with Passion for Now” și „The Banker”.

El juca și în noua drama de la MBC, „Love With Flaws”, care îi are în rolurile principale pe Ahn Jae Hyun și Oh Yeon Seo. Echipa de producție a lansat o scurtă declarație: „Acum încercăm să înțelegem situația”.

Să se odihnească în pace!

Sursa: koreaboo

6 gânduri despre „Actorul Cha In Ha a fost găsit mort!

 1. Deni

  Wtf? Ce se întâmplă acum în industria kpop-ului? De ce mor acum cele mai cunoscute vedete? Doar dacă e să recapitulăm sunt multe vedete moarte sau care sau sinucis ele in intervalul de o lună încoace.Mai întâi Sulli, apoi Goo Harra acum actorul Cha In Ha si acum cine Dumnezeu urmează?

  Apreciază

  Răspunde
   1. Deni

    Ai dreptate ! Nu stiu ce Dumnezeu se imtampla dar stiu un lucru: nu merge spre bine aceste vești si presimt că nu se va termina aici! De ce trebuie sa moara cele mai cunoscute celebrități! Asta nu stiu si gata! Eu m-am săturat să tot aud ca ăla sa sinucis, ca ăla a fost găsit mort si etc.

    Apreciază

    Răspunde
   2. kulturspot

    fericirea este o iluzie. Nu exista fericire suprema, ci drumul este important: sa gasesti bucurie in fiecare lucru mic, de la o cana de ceai, gustul unui compot facut din doua mere, pe aragaz, zambetul unui copil vazut pe strada ai in orice faci. Cand eram adolescenta, am gasit un articol in care scria ca trebuie sa zambim mai mult, pentru a fi mai linistiti. Mi-a fost si imi este foarte util sa zambesc oamenilor, chiar si necunoscutilor. In plus, daca gasesc ca nimic din ceea ce fac nu imi aduce bucurie, caut flori, copaci, activitati care sa imi placa in viata mea. Iar cand nu mai vad luminita de la capitul tunelului, iau o pauza de reincarcare, in care sa gasesc linistea din gandurile mele, care imi da forta de a merge mai departe, in pasi mici, dar la fel ca mersul pe munte, nu ma opresc. Nu te opri nici tu din drum.

    Apreciază

    Răspunde
 2. kulturspot

  Cati ani are autorul articolului, 15? Daca asta e fata unui om fara griji, atunci nu stiu ce fata are un om obosit sau trist. Ei traiesc intr-o societate care ii impinge la eforturi imense pentru a deveni cei mai buni, intr-un mediu concurential acerb. Cred ca, de aici, de departe, ne este foarte greu sa intelegem prin ce trec si cum traiesc.

  Apreciază

  Răspunde
  1. Lucy 2

   Este doar o descriere speculativă a pozei, nimic mai mult, din care nu poţi să tragi concluzii câte griji are omul şi cum reacţionează la societatea în care trăieşte. Fireşte că fiecare om are grijile sale şi DVS nu aveţi de unde şti cum se simţea el sau cum se simte un alt necunoscut de pe internet, judecând din ce vezi pe ecran.

   Apreciază

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s