Domnește liniștea pe rețelele de socializare din Coreea, nimeni nu se opune victoriilor lui BTS de la „Melon Music Awards 2019”!

Mulți dintre voi știu deja că BTS a obținut toate cele 4 premii Daesang („Recordul Anului”, „Albumul Anului”, „Melodia Anului” și „Artistul Anului”) de la festivitatea de premiere „Melon Music Awards 2019”, eveniment desfășurat pe 30 noiembrie, dar puțin dintre voi știu că pe rețelele de socializare din Coreea de Sud a fost liniște și pace după încheierea ceremoniei!

De obicei, când un grup k-pop primește un premiu Daesang la o festivitate de muzică, apar foarte mulți utilizatori de internet care își exprimă nemulțumirea în legătură cu acest lucru, aducând în trend diferite hashtag-uri și totodată întrebându-se cum se face că trupa cutare a primit un Mare Premiu.

Ei bine, acest lucru nu s-a întâmplat și în cazul lui BTS! Potrivit internauților, după încheierea premiilor „Melon Music Awards 2019” nu a existat nici un hashtag în trend care să pună la îndoială victoriile trupei de la agenția Big Hit Entertainment. Mai mult, pe celebra comunitate online Pann, cunoscută pentru numeroasele scandaluri și comentarii răutăcioase care apar acolo în legătură cu artiștii coreeni, pentru prima dată a fost liniște și pace după încheierea unei astfel de ceremonii! Nu au mai existat războaie între fani și nici comentarii urâte la adresa și rezultatele cântăreților, ci doar cuvinte de laudă!

Unul dintre utilizatorii de internet care a observat liniștea ce domina pe Pann, și-a exprimat surprinderea prin intermediul unui mesaj online: „Atât de amuzant ㅋㅋ Este pentru prima dată când văd pe Pann că domină o astfel de liniște după încheierea unei festivitățiㅋㅋ”.

Se pare că datorită numeroaselor premii și nominalizări atât la nivel național, cât și la nivel internațional, precum și a milioanelor de fani din întreaga lume, popularitatea uriașă a trupei BTS, dar și rezultatele incredibile ale acesteia sunt pur și simplu incontestabile.

Câteva dintre comentariile coreenilor: „De fapt, au existat o mulțime de oameni care se așteptau ca BTS să obțină toate premiile Daesang”. „Să citesc comentariile este atât de amuzant. Nu pentru că alți cântăreți populari nu au participat, și chiar dacă ar fi participat, oricum premiile ar fi mers la BANGTAN. „Boy With Luv” a primit statutul de perfect all-kill în clasamente, în plus, trupa a vândut peste 3,6 milioane de exemplare ale albumului în doar câteva zile. Chiar și numărul voturilor a fost uriaș”, „Ah ㅜㅜㅜㅜ Acest lucru va fi amintit mult timp de acum în coloㅜㅜ”, „Membrii au fost înjurați după ce au primit primul lor Daesang, însă acum obțin toate cele 4 premii importante și nimeni nu se opune acestui lucru. Sunt atât de mândru de ei”, „Dacă nu ar fi primit premiile, lumea ar fi înnebunit pe rețele de socializare … le merită pe deplin”, „Nimeni nu se poate opune, BTS merită premiile”, „Nimeni nu poate obiecta și, dacă te uiți la prestația din acea zi, poți vedea de ce BTS primește multe Daesang-uri”, „Cred că trupa a arătat oamenilor care este adevărata sa clasă. Personal, sper că agențiile să realizeze cât de importantă este prestația artiștilor.

20191130_BTS_MMA2019-1024x768

sursa

Un gând despre “Domnește liniștea pe rețelele de socializare din Coreea, nimeni nu se opune victoriilor lui BTS de la „Melon Music Awards 2019”!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s