Crush își împărtășește gândurile în ceea ce privește manipularea graficelor, de ce a semnat cu P NATION și multe altele

Crush Shares His Thoughts On Chart Manipulation, Why He Signed With P NATION, And More

Crush a vorbit despre ultimul său album și multe altele!

Într-un interviu recent, Crush și-a împărtășit gândurile despre manipularea graficelor. Artiștii și persoanele din interiorul industriei și-au dezvăluit gândurile despre sajaegi, manipularea topurilor muzicale și numerele de vânzări/streaming de către agenția unui artist. Crush a declarat: „Cred că este trist că există sajaegi. Consider că este corect să se scape de ei”. El a continuat: „Există multe persoane care fac muzică corect și muncind. Cred că este trist că se întâmplă aceste situații. Lucrez cu multă sârguință la muzică”.

Artistul a vorbit și despre al doilea său album „From Midnight To Sunrise”, care este primul său album integral după cinci ani și șase luni. El a spus: „A fost nevoie de aproximativ trei ani pentru a pregăti acest album. Din această cauză, nu am niciun regret cu privire la calitatea albumului”. Crush a dezvăluit, de asemenea, că a început să lucreze la al doilea album când identitatea și valorile sale muzicale au început să se schimbe.

Întrebat despre decizia sa de a se alătura P NATION, Crush a început să explice că, din moment ce a lucrat mai mult de acasă, nu au existat multe schimbări în mediul său de muncă, chiar și după semnarea contractului cu noua agenție. El a împărtășit: „Cu toate acestea, sunt recunoscător pentru motivația bună și sprijin din toată inima. M-am întâlnit și am discutat cu (PSY) și el știa exact care sunt nevoile mele cu privire la noile lucruri pe care vreau să le încerc. Am comunicat ușor între noi, așa că am luat decizia de a lucra cu el. Am lucrat cu mulți artiști din străinătate, dar este un lider foarte bun când vine vorba de conținut”.

Crush a vorbit și despre satisfacția lui PSY pentru noul său album. El a împărtășit, „Lui (PSY) îi place albumul foarte mult și este foarte mulțumit. De fapt nu știam acest lucru, dar el este familiar cu toate aspectele legate de sunet și aranjamente și mi-a oferit multe sfaturi. Asta a contribuit la creșterea calității albumului”.

Întrebat despre hobby-urile sale, Crush a dezvăluit că nu are. Cu toate acestea, el a spus că a petrecut mult timp gândindu-se cum să devină sănătos. Deși încearcă să doarmă devreme și să se trezească devreme, nu îi este ușor.

„From Midnight To Sunrise” va fi lansat pe 5 decembrie. După lansarea albumului său, Crush va susține concertul său solo „Crush On You: From Midnight To Sunrise” în zilele de 28, 29 și 31 decembrie la SK Olympic Handball din Seul.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s