Hongseok din PENTAGON îl ajută pe Minhwan din FTISLAND la sală

PENTAGON’s Hongseok Turns Into A Trainer To Help FTISLAND’s Minhwan Shed His Dad Bod

Minhwan din FT Island și-a început călătoria în lumea fitness-ului cu puțin ajutor din partea lui Hongseok din PENTAGON.

În ediția de pe 4 decembrie a ”Mr. House Husband” de la KBS, Minhwan și Yulhee s-au jucat cu fiul lor Jjangi. Minhwan a obosit ]nsă foarte rapid după ce și-a ținut fiul în brațe și a alergat cu el.

În august, cei doi au anunțat că așteaptă gemeni, exprimându-și îngrijorarea cu privire la creșterea a trei copii în viitorul apropiat. Minhwan a spus: ”Ce mă voi face când doi bebeluși se vor naște anul viitor? Nu cred că o rezistență fizică medie este suficientă.” Motivându-și soțul să facă sport, Yulhee i-a spus: ”Dacă decizi să faci sport, voi avea grijă să ai timp.

Membrul FT Island a plecat apoi spre o sală care avea un perete decorat de autografe ale celebrităților. S-a poziționat în fața unei oglinzi, ridicând haltere, când Hongseok a venit să îl salute.

Hongseok este cunoscut pentru corpul său bine lucrat și a pozat în trecut fără tricou pe coperta revistei Men’s Health Korea. După ce s-a prezentat, acesta a spus într-un interviu: ”Am început să merg la sală oficial acum aproximativ un an și jumătate. De obicei fac exerciții între trei și cinci zile pe saptămână, pentru o oră și jumătate sau două ore.

Uitându-se la corpul lui Hongseok, Minhwan a spus: ”Nu e de glumit cu modul cum arăți”, iar idolul a răspuns timid: ”Îmi place să fac exerciții fizice”. Membrul FT Island a întrebat dacă poate să-i atingă mușchii, fiind uimit de abdomenul său. I-a spus apoi lui Hongseok să-i atingă stomacul și l-a întrebat ce crede, iar acesta a răspuns: ”Mușchii sunt acolo. Pot să-i simt.

Minhwan a dezvăluit apoi: ”M-am îngrășat 10 kilograme de când m-am căsătorit. A trecut mult timp de când am venit la sală, așa că nu știu de unde să încep.” Hongseok a sugerat ca aceștia să lucreze împreună. Membrul PENTAGON i-a arătat cum să facă flotări, iar Minhwan a privit cu uimire. Au încheiat sesiunea de exerciții fizice cu o plimbare pe bicicleta de sală, iar apoi membrul FT Island a întrebat ”Cât de mult trebuie să mă antrenez ca să arăt ca tine?”, iar Hongseok a răspuns: ”Cred că un an, dacă îți controlezi dieta și faci exerciții de trei ori pe săptămână.

Minhwan a adăugat la final: ”Vreau să încerc. Cred că trebuie să mă provoc pe mine.” Încurajându-l, Hongseok a spus: ”Simt că corpul meu s-a schimbat după ce am început să merg la sală și m-a facut să gândesc ‘De ce nu?’

Sursă: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s