Jaehyo din Block B a fost eliberat de serviciul militar din motive de sănătate


Jaehyo din Block B a fost eliberat de serviciul militar.

Potrivit unei declarații a agenției lui Jaehyo din 6 decembrie, Jaehyo a primit o examinare fizică de la Administrația Forței de Muncă în Armată. Jaehyo suferă de răni cronice la genunchi care îl cam împiedică să îndeplinească activitățile zilnice. Din aceste condiții, Administrarea Forței de Muncă în Armată a decis să îl elibereze pe Jaehyo de serviciul militar.

Mai mult, agenția a adăugat: „Jaehyo se va concentra pe tratamentul medical, iar noi vă vom anunța despre viitoarele planuri și activități după ce starea lui de sănătate se va îmbunătăți.”

Întreaga declarație este mai jos:

„Bună ziua, aici e Seven Seasons.

Venim cu o declarație oficială privind eliberarea de serviciul militar a lui Jaehyo din Block B.

Jaehyo suferă de o boală cronică la genunchiul drept, la fel și o vătămare la cartilajul mușchiului femural stâng și a meniscului stâng. Din păcate el a trebuit să își revină la un scurt timp de la venirea în armată, și s-a întors acasă pentru a primi tratament.

După tratament, Jaehyo a reînceput serviciul public pe 21 martie 2019. Dar, din nefericire, condiția sa a devenit mai dificilă, fiind nevoit să recurgă din nou la tratament medical.

În ultimele șase luni, Jaehyo a primit multă odihnă și sfaturi din partea doctorului. Pe data de 30 septembrie, el a fost supus unei examinări fizice generale la oficiul Administrației Forței de Muncă în Armată din Busan. Dupa, el a avut o altă examinare detaliată pe 4 noiembrie la oficiul din Daegu. În urma acestor examinări, el a primit Gradul 5 (cei incapabili să servească în armată sau poziții suplimentare) și a fost eliberat de serviciul militar.

În continuare, Jaehyo se va concentra pe tratamentul medical, iar noi vă vom anunța despre viitoarele planuri și activități după ce starea lui de sănătate se va îmbunătăți.

Vă mulțumim.”

Jaehyo s-a înrolat în armată în luna decembrie 2018, unde a fost repartizat la serviciul public din cauza motivelor de sănătate menționate mai sus.

Dorim lui Jaehyo însănătoșire grabnică!

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s