„Produce 101”: Starship, Woollim, 8-D Creative și Around Us i-au dat mită lui Ahn Joon Young + prima declarație

Update: Yonhap News Reports On Agencies That Provided Bribes To “Produce 101” Series PD Ahn Joon Young + 8D Creative Responds

Un nou raport a fost publicat în legătură cu acuzațiile de manipulare a voturilor pentru show-ul „Produce 101”.

În data de 6 decembrie, Yonhap News a dezvăluit 8 persoane: Ahn Joon Young (Producător), Lee (Producător), Kim Yong Bum (Producător/Regizor), doi directori de la agenția Starship Entertainment, Kim și Kim, fost angajat al agenției Woollim Entertainment cu numele de familie Lee și fostul angajat 8D Creative, Ryu. Ultima agenție dezvăluită este Around Us Entertainment.

Aceștia au fost puşi sub acuzare pentru suspiciuni pentru luare sau dare de mită și încălcări ale legii privind corupţia.

Starship Entertainment și Woollim Entertainment încă nu au oferit o declarație, în timp ce agenția Around Us Entertainment recunoaște că a cumpărat băuturi pentru Ahn Joon Young, dar nu i-a cerut să facă nimic pentru stagiarii săi.

8D Creative a dezvăluit că angajatul menționat nu mai face parte din companie, și au oferit o declarație:

Bună.

Suntem 8D Creative.

Ryu, care este menționat în prezent cu privire la darea de mită personalului din producția show-ului „Produce 101”, s-a ocupat la un moment dat de PR-ul pentru albumele din agenția noastră. Cu toate acestea, Ryu și-a înființat deja propria companie, Enfant Terrible Company, anul trecut și nu mai are relații cu agenția noastră.

Din câte știm, Ryu a fost cercetat în procesul unui stagiar care aparține propriei agenții, Enfant Terrible, și care a participat în show-ul „Produce X 101.” Compania 8D Creative nu a fost niciodată cercetată cu privire la manipularea rezultatelor și nu a dat mită.

Solicităm ca toată lumea să se abțină de la răspândirea unor zvonuri și știri false pentru ca artiștii noștri să nu aibă de suferit.”

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s