Cântăreața americană Tinashe dezvăluie că regizoarea videoclipului ei a dorit să dea în judecată producătorii MV-ului ‘Woo Woo’ de la DIA!

Tinashe spune că regizoarea videoclipului muzical al melodiei „Superlove”, lansată în 2016, a vrut să dea în judecată producătorii videoclipului „Woo Woo” de la DIA.

Internauții au discutat despre o asemănare mare între cele două videoclipuri, „Superlove” de la Tinashe și „Woo Woo” de la DIA din 2018 și au apărut dovezi și, mai apoi, afirmații că producătorii videoclipului „Woo Woo” au plagiat direct videoclipul lui Tinashe.

În data de 7 decembrie, Tinashe a răspuns personal la un comentariu al unui fan pe contul de Twitter, afirmând: „Eu și regizoarea mea am luat-o razna când l-am văzut (videoclipul). Voia să-i dea în judecată. Lmfao.”

Când un alt urmăritor a întrebat dacă videoclipul muzical pentru „Woo Woo” a fost făcut fără permisiunea lor, Tinashe a răspuns: „Lol. În întregime”.

Sursa

Un gând despre „Cântăreața americană Tinashe dezvăluie că regizoarea videoclipului ei a dorit să dea în judecată producătorii MV-ului ‘Woo Woo’ de la DIA!

  1. Cristi

    Compara mere cu pere ca nu e nici o asemanare decat ca avem o plaja si niste fete pe ea. Asa si producatorii Baywatch ar trebui sa faca acelasi lucru . Si aici chiar sunt asemanari.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s