EXO dezvăluie care sunt membrii cu cele mai mari și mici venituri

EXO Reveals Which Members Have Highest + Lowest Incomes

În cadrul celui mai recent episod al emisiunii „Radio Star”, grupul EXO a vorbit despre diferențele dintre veniturile inviduale ale fiecărui membru.

În timpul transmisiei de pe 4 decembrie a producției marca MBC, prezentatorii au menționat faptul că Suho s-a numit pe sine și pe Baekhyun ca fiind membrii trupei cu cele mai mari venituri.

Suho a răspuns glumind: „Continuăm să ne spunem unii altora: ‘Câștigi mai mult decât mine’, deoarece persoana care câștigă mai mult trebuie să plătească pentru mese. Deci ei vor spune: ‘Suho, am auzit că participi într-un musical? Fă-ne cinste cu o masă!’, iar eu le spun: ‘Dar și tu ai făcut atâtea activități pe cont propriu în ultima vreme’. Iar apoi ei vor spune: ‘Oh, dar am făcut-o fără să primesc bani.’”

Liderul trupei EXO a continuat, spunând: „Dar albumul solo al lui Baekhyun s-a vândut în peste 500.000 de copii.”

Când Kim Gura a întrebat din ce câștigă Suho în plus față de ceilalți, băieții au explicat că veniturile lui suplimentare vin din musicaluri. Suho a spus: „Mă ocup cu musicaluri, filme și alte lucruri diverse” la care Kai a intervenit, spunând: „Musicalurile se plătesc bine.”

Apoi, Kim Gura a întrebat care sunt membrii grupului care câștigă cel mai puțin, iar Kai și Chanyeol s-au autonumit amândoi. Chanyeol a adăugat: „Sincer să fiu, nu e ca și cum vreunul dintre noi câștigă mult mai puțin decât ceilalți sau ar avea un venit considerabil mai mare. Singura diferență este că unii au lansat albume solo și alte lucruri de acest tip.”

Când a fost întrebat de ce s-a ales ca fiind unul dintre membrii cu cele mai mici venituri, Kai a explicat: „Nu am prea multe activități solo.”

Chanyeol a continuat, împărtășind faptul că a investit sume mari de bani în ultima vreme: „De fapt, am devenit proprietarul unei clădiri acum 2 luni. Acest lucru m-a făcut să fiu mult mai liniștit.”

Sursa: soompi

Un gând despre „EXO dezvăluie care sunt membrii cu cele mai mari și mici venituri

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s