Gong Yoo & Lee Dong Wook povestesc ce se întâmplă în chatul lor


Actorii Gong Yoo și Lee Dong Wook au o prietenie adorabilă!

În 4 decembrie a fost difuzat primul episod din show-ul ‘Because Lee Dong Wook Wants to Talk’.

În timpul conversației, Gong Yoo a povestit: „Am jucat împreună în ‘Guardian: the Lonely and Great God’ acum trei ani. Eram apropiați și la acea vreme, dar cu siguranță nu atât de apropiați. Cred că de fapt ne-am apropiat după ce drama noastră s-a încheiat. Habar n-aveam că vom deveni atât de buni prieteni.”


În timp ce Lee Dong Wook a dat din cap, Gong Yoo a spus jucăuș: „Am senzația că mă placi foarte mult. De ce mă placi atât de mult, Dong Wook?” Lee Dong Wook a râs și i-a răspuns: „Ei bine, m-ai ajutat cu unele chestii și pur și simplu am crezut că ești o persoană bună. Îți trimit mesaje foarte des, nu?”

Gong Yoo a spus audienței: „Mesajele lui Dong Wook sunt întotdeauna pline de înțelepciune. El își repetă frazele într-un mod atât de adorabil. De exemplu, el îmi trimite mesaje de genul ” Kkaebi (porecla pe care Lee Dong Wook i-a dat-o lui Gong Yoo), Kkaebi, când o să ne vedem? Când? Când? „”

El a continuat: „În plus, îmi spune că îi este dor de mine. Îmi trimite multe inimi și emojis drăguțe împreună cu textele sale.”

Când a fost întrebat cum îi răspunde Gong Yoo la mesaje, el a spus: „De obicei îl întreb dacă a băut. De fiecare dată când spun asta, Dong Wook răspunde:„ Trebuie să fiu beat pentru a-mi exprima dragostea față de tine? „

După ce l-a ascultat pe Gong Yoo, Lee Dong Wook a comentat: „Nu sunt așa cu toată lumea. Sunt doar așa cu Gong Yoo, pentru că mă simt confortabil și apropiat de el. Știi ce totuși? Gong Yoo pune atât de multe puncte la sfârșitul frazelor sale tot timpul. Mă fac să mă simt ușor deprimat.”

Gong Yoo a spus râzând: „Mi s-a mai spus asta înainte. Nu numai Dong Wook, dar și oamenii din jurul meu m-au întrebat dacă mă simt bine după ce am schimbat mesaje. S-au îngrijorat, întrucât părea că ceva nu este în regulă,  dar eu eram foarte bine. Este doar un obicei de-al meu. „

Apoi, Lee Dong Wook l-a întrebat dacă va schimba vreodată acest obicei. Gong Yoo a răspuns cu un zâmbet larg pe față: „Nu cred. Probabil că o voi ține tot așa, pentru că nu este deloc un inconvenient pentru mine.”

 

Sursa: sbs star

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s