Sleepy respinge afirmațiile TS Entertainment cu privire la condițiile din apartamentul în care a locuit

Rapperul Sleepy a răspuns acuzațiilor TS Entertainment că a mințit în privința faptului că a rămas fără apă și electricitate în casa în care locuia.

Cele două părți sunt angajate în prezent într-o luptă legală publică, deoarece s-a anunțat că Sleepy a părăsit TS Entertainment, după ce a depus cererea de reziliere a contractului său la începutul anului. De atunci, ambele părți au acordat interviuri și au eliberat documente în legătură cu litigiul lor. Cel mai recent, TS Entertainment a declarat că afirmațiile lui Sleepy cu privire la condițiile precare de viață din căminul său, fără apă curentă și a energie electrică, deoarece agenția nu și-a plătit facturile la timp, sunt false.

Sleepy a răspuns acuzațiilor TS Entertainment cu propria sa declarație pe Instagram, pe care o aveți tradusă mai jos:

Bună ziua, sunt Sleepy.

Din câte am înțeles, fosta mea agenție a trimis un comunicat de presă către diverse mijloace de informare în care afirma că „apa și energia electrică nu au fost niciodată tăiate”.

În acest moment lucrez pe cont propriu fără o agenție și am filmat ieri, așa că nu am putut lansa imediat o declarație oficială.

Până în prezent, am primit nenumărate notificări și mesaje de avertizare conform cărora gazul va fi întrerupt, la fel ca autocolantele pe care le obții atunci când proprietatea este confiscată. Ori de câte ori primeam unul, îl trimitem la fosta mea agenție și imploram să evite problema. Cu toate acestea, nu știam cum să mă descurc cu frica constantă că apa, energia electrică sau gazul o să fie tăiate, ori de câte ori am primit un mesaj. Fotografiile atașate arată dovada celor spuse.

Nu știu ce mai pot spune pentru a explica această situație. Sper că puteți vedea și decide voi înșivă.

Numele „Kim Sung Won” din capturile de ecran este numele meu real.

View this post on Instagram

안녕하세요 슬리피입니다. 어제 전 소속사에서 ‘단전 단수는 없었다’는 보도자료를 각 언론사로 보낸 것으로 알고 있습니다. 현재 저는 소속사 없이 혼자 일을 하고 있고, 어제 녹화가 있어서 바로 입장을 낼 수가 없었습니다. 그동안 저희 집에는 차압 딱지가 붙듯이 전기공급 제한, 도시가스 중단 등을 알리는 공문이 붙거나, 이를 경고하는 문자가 수시로 왔습니다. 그럴 때마다 전 소속사 측에 이를 호소해 겨우 겨우 이를 막으며 살아 왔습니다. 하지만 이런 공문이 붙거나, 문자 메시지를 받을 때마다 단전과 단수, 도시가스 공급이 중단되면 어쩌나 하는 불안한 마음으로 어찌할 바를 몰랐습니다. 위 사진들이 바로 그 내용입니다. 말로써 제가 더 어떤 설명을 할 수 있을 지 모르겠습니다. 보시고 판단해주시기 바랍니다. 캡처 사진 속 ‘김성원’인 제 본명입니다.

A post shared by SLEEPY / 슬리피 (@sleepysta) on

În cadrul postării, Sleepy a inclus mesajele pe care le-a trimis unui angajat din TS, solicitându-i să rezolve situația facturilor neplătite, inclusiv o fotografie a căzii sale  umplute cu apă de mama lui, în cazul în care apa ar fi fost închisă. El a inclus, de asemenea, înștiințările pe care le-a primit de la servicii cu privire la facturile neplătite, cu avertismente că serviciile vor fi întrerupte dacă situația nu va fi rezolvată.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s