8 K-Drame din 2019 pe care nu ar trebui să le ratezi

8 More K-Dramas Of 2019 That You Shouldn’t Miss

Anul se apropie deja de sfârșit, iar acesta este momentul perfect pentru a vă bucura de k-drame.

Dacă nu ați ținut pasul cu k-dramele care au fost lansate în ultima perioadă a acestui an, această listă este perfectă pentru a recomanda câteva care ar putea fi pe placul dumneavoastră. Iată opt k-drame pe care să le adăugați pe listă!

1. Angel’s Last Mission: Love

„Angel’s Last Mission: Love” a fost o surpriză plăcută în 2019, nu numai pentru abilitățile de actorie uimitoare ale lui Shin Hye Sun și ale lui L din INFINITE, ci și datorită poveștii sale unice care implică un înger prins pe pământ.

Drama spune povestea unui înger pe nume Kim Dan, interpretat de L, care este trimis pe pământ pentru a îndeplini anumite sarcini. Acesta este o oaie neagră în lumea îngerilor și abia după ce se întâlnește și se îndrăgostește de o femeie oarbă, pe nume Lee Yeon Seo (Shin Hye Sun), începe să se schimbe.

Serialul a atins mai multe niveluri, dar a fost în cea mai mare parte emoționant deoarece Shin Hye Sun, care este o femeie tristă, cu vise zdrobite, se transformă într-o persoană caldă și iubitoare. Transformarea și povestea ei de dragoste cu îngerul este o poveste despre vindecare și cum puterea iubirii poate depăși atâtea încercări în viață. Au avut o chimie uimitoare!

2. When the Camellia Blooms

În „When the Camellia Blooms”, vedetele Kang Ha Neul și Gong Hyo Jin sunt doi îndrăgostiți cu multe bagaje ca urmare a familiilor distruse. Hwang Yong Sik (Kang Ha Neul) găsește mângâierea și bucuria din viața de zi cu zi și, în principiu, îi jură iubire lui Dong Baek (Gong Hyo Jin). În mijlocul acestei povești pline de dragoste, există un criminal în serie, pe care Yong Sik încearcă să-l vâneze.

Este o poveste despre dragoste, societate, familie și speranță. Tocmai în momentul în care Dong Baek a crezut că viața ei s-a prăbușit, au apărut oameni care să o ajute să se ridice, fiind alături de ea.

Însă cel mai important motiv pentru care această serie este de văzut este pentru că ajungeți să vedeți modul în care Yong Siko iubește pe Dong Baek. Dragostea lui pentru ea este atât de mare, încât el o proclamă pe străzi. Nu se preface și se asigură întotdeauna că Dong Baek îi cunoaște sentimentele pentru ea. Este atât de inspirat și de emoționant, trebuie văzut, mai ales în acest sezon rece!

3. FAILing In Love

În „FAILing in Love”, Song Sang Yeon joacă rolul lui Kang Pa Rang, un băiat de liceu care încearcă doar să supraviețuiască, suferind de tulburări de anxietate. El are doi foarte buni prieteni, o fetiță pe nume Lee Shi Won (Yang Hye Ji) și un „psihopat” pe nume Lee Shi Eon (Shin Yoon Seop), care, practic, îl ajută să treacă de tulburarea sa, rămânând literalmente alături de el.

Deși este posibil ca această dramă să nu fie o serie impresionantă, merită menționată cu siguranță. Unul dintre motivele principale pentru care această dramă este atât de memorabilă este faptul că are personaje la care publicul se poate conecta și toate trec prin ceva despre care nu se vorbește neapărat întotdeauna deschis. La sfârșitul zilei, ele au prieteni pe care să se sprijine. Este o poveste realistă, un câștig sigur.

4. Hotel Del Luna

„Hotel Del Luna” a fost o K-dramă foarte așteptată, deoarece i-a avut în rolurile principale pe IU și Yeo Jin Goo. Seria a fost scrisă de surorile Hong, ceea ce le-a oferit telespectatorilor un alt motiv de a fi încântați, întrucât acestea au scris o mulțime de K-drame de succes. IU jocă rolul lui Jang Man Wol, directorul executiv unui hotel care are fantome ca oaspeți, iar Yeo Jin Goo joacă rolul lui Goo Chan Sung, un asistent de manager care a fost trimis la hotel de către tatăl său.

„Hotel Del Luna” conține toate tipologiile de povești de dragoste din k-drame. Dacă poți trece peste fantomele înfricoșătoare, serialul este impresionant. Aveți toate triunghiurile de iubire. Nu mai vorbim de faptul că o vedem pe superba IU în toate costumele ei frumoase și îl putem admira pe Yeo Jin Goo.

5. Extraordinary You

Este o k-dramă de la MBC care se bazează pe un webcomic scris de Moo Ryoo, In Ji Hye și Song Ha Young. Această serie îi aduce pe telespectatori în lumea benzilor desenate. Cum ar fi ca personajele să descopere că sunt personaje blocate într-o carte de benzi desenate, lăsate neputincioase în voia scriitorului?

Este foarte ușor să fii atras în lumea „Extraordinary You”. Când îi veți vedea pe Rowoon din SF9, Lee Jae Wook, Kim Young Dae și Jung Gun Joo jucând în serial, este aproape garantat că veți captat de cel puțin unul dintre ei, dacă nu de toți. Acest serial se bazează pe evidențierea emoțiilor care vin împreună cu îndrăgostirea, cât și în lupta împotriva soartei care este deja determinată pentru personaje. Serialul evocă tristețe, fericirea și chiar te face să investești emoțional în viața personajelor. Este fără îndoială una dintre cele mai bune seriale ale anului!

6. Vagabond

„Vagabond” este prima K-dramă a lui Lee Seung Gi din acest an, deoarece a fost destul de ocupat în lumea show-urilor de varietăți, așa că este minunat să-l vedem din nou pe micul ecran. Serialul a fost foarte așteptat în principal din cauza faptului că minunatul actor a jucat alături de Suzy, cu care a mai jucat în „Gu Family Book”.

„Vagabond” este Kdramă de acțiune de care nu știam că avem nevoie în 2019. Povestea a menținut suspansul pe deplin încă de la primul episod și i-a păstrat pe telespectatori cu sufletul la gură până la sfârșit. Povestea de iubire dintre cascadorul Cha Dal Geon (Lee Seung Gi), care încearcă să răzbune moartea nepotului său, și Go Hae Ri (Suzy), care joacă un agent secret, captează atenția din primul moment.

7. Search: WWW

„Search: WWW” îi are în rolurile principale pe Im Soo Jung și Jang Ki Yong, care ne învață să credem în dragostea adevărată și a doua șansă. K-drama nu implică doar trei povești de dragoste, dar conturează și prietenia și loialitatea.

Această serie a marcat și performanța lui Lee Jae Wook, în rolul unui actor începător, pe nume Seol Ji Hwan. Lee Jae Wook strălucește și începe să fie interesul amoros al lui Lee Da Hee, captând și atenția telespectatorilor.

8. Chocolate

Una dintre cele mai noi serii de pe această listă, „Chocolate”, îi are în rolurile principale pe Ha Ji Won și Yoon Kye Sang într-o poveste despre prima iubire și greutățile vieții. Ha Ji Won o joacă pe Moon Cha Young, o bucătăreasă care se îndrăgostește de un neurochirurg pe nume Lee Kang, interpretat de Yoon Kye Sang. Cei doi se despart ca urmare a diferitelor circumstanțe și se întâlnesc din nou din întâmplare când sunt mai mari. Cha Young descoperă că bărbatul cu care se întâlnește este cel mai bun prieten al marii sale iubiri, Kang.

Deși serialul nu s-a încheiat încă, primele câteva episoade sunt suficiente pentru a captiva inimile cu adevărat. Dacă sunteți un fan al unuia dintre actori, merită să fiți atenți, mai ales pentru că chimia lor nu pare forțată. Cinematografia și coloana sonoră fac ca această K-drama să perfect de urmărit în acest sezon de sărbători!

Ce k-drame ați adăuga acestei liste?

Sursa: soompi

5 gânduri despre „8 K-Drame din 2019 pe care nu ar trebui să le ratezi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s