Kim Junsu își arată casa de lux + spune că în copilărie a stat într-o locuință fără baie

Kim Junsu din JYJ și-a arătat locuința extravagantă în prima lui apariție la TV după 10 ani.

În episodul din 11 decembrie al emisiunii MBC ‘Share House’ Kim Junsu și-a dezvăluit apartamentul de lux în care locuiește, într-un imobil cu 123 de etaje numit Turnul Lotte, una din  cele mai înalte clădiri din lume: „A fost distractiv să trăiesc aici la început. Dar acum, mă simt singur uneori. Asta pentru că acest loc este atât de mare, dar trăiesc de unul singur”  a precizat vedeta.

Toată lumea a fost uimită de casa lui Kim Junsu. Apartamentul se deschide mai întâi cu un hol cu o cameră mare în dreapta, plină de încălțăminte și accesorii aranjate ca la un magazin de lux.

Apoi filmarea i-a arătat biroul, camera de zi, bucătăria și zona de mâncat, care reflectă gustul său pentru mobilierul de tip clasic.  Park Myung Soo a glumit: „Aceasta nu poate fi o casă din Coreea.” Și bucătăria este imensă și modern echipată.

Dormitorul uriaș al lui Junsu are o baie cu pereți de sticlă.

Kim Junsu s-a prezentat în videoclip: „A trecut ceva timp de când v-am salutat pe toți. Sunt Kim Junsu, care se întoarce la televizor pentru prima dată în 10 ani.”

El a împărtășit că nu a crezut că e real că va apărea din nou la televizor, descriind sentimentul ca și cum ar fi într-o bulă care s-ar putea sparge la cea mai mică atingere: „Cred că voi putea simți că e real doar când îmi voi vedea fața la televizor în camera de zi”, a spus el.

În timp ce își viziona videoclipul împreună cu ceilalți membri ai distribuției, Kim Junsu a spus chiar că faptul că se  vedea pe el la televizor a fost ciudat și uimitor.

Cântărețul și-a arătat viața singur acasă, în timp ce uda plantele, folosind scaunul de masaj și ascultând sunetele naturii calmante, mâncând ramyun și calmar la grătar și în timp ce se juca.

Junsu a povestit că în trecut nu putea nici măcar visa să trăiască într-un loc precum casa lui actuală. Vedeta K-pop a spus: „Când eram mic, eu și familia mea locuiam într-o casă unde nu exista baie. De multe ori trebuia să ne rezolvăm problemele în bucătărie. Eram extrem de săraci.”

El a continuat: „Din acel moment, întotdeauna m-am gândit „O să  îmi cumpăr un loc foarte frumos de trăit atunci când voi începe să câștig bani ”.

Junsu a debutat în grupul TVXQ de la SM Entertainment în 2004, și a părăsit agenția în 2012, după o lungă bătălie legală.

Surse: sbs news, soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s