Kim Woo Bin ar părăsi agenția + răspunsul Sidus HQ

Pe 12 decembrie, postul TV Daily a raportat că, potrivit unor persoane din interiorul industriei, Kim Woo Bin va părăsi SidusHQ la sfârșitul acestei luni, când contractul său cu agenția expiră.

Raportul a citat o sursă spunând: „Kim Woo Bin are o legătură atât de strânsă cu agenția sa actuală, încât au decis să se susțină reciproc în viitor, dar să se despartă. Agenția, care a avut grijă de el în timp ce a devenit vedetă și, mai nou, s-a luptat cu boala, are o afecțiune extraordinară pentru Kim Woo Bin. Se pare că ei îi respectă dorința acestuia de a părăsi agenția.”

Mai târziu în aceeași zi, SidusHQ a răspuns clarificând: „Este adevărat că contractul exclusiv al lui Kim Woo Bin [cu agenția noastră] expiră la sfârșitul lunii decembrie. Cu toate acestea, nu s-a decis nimic în ceea ce privește posibilitatea reînnoirii contractului său.”

Kim Woo Bin a semnat prima dată cu SidusHQ în urmă cu șapte ani, în 2012. După ce a fost diagnosticat cu cancer nazofaringian în 2017, actorul a luat o pauză de doi ani pentru a se concentra asupra vindecării sale și și-a făcut recent revenirea mult așteptată, simțindu-se bine. În prezent se află în discuții pentru a juca un nou film al regizorului Choi Dong Hoon.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s