Cei din interior susțin că NU’EST, Kim Woo Seok și Lee Jin Hyuk au fost printre victimele manipulării voturilor!

Potrivit unui raport exclusiv din data de 14 decembrie, difuzat de presa „Newsis”, diverse persoane din interiorul companiei Mnet au dezvăluit că știau despre manipularea voturilor din emisiunea „Produce” și au oferit detalii suplimentare, inclusiv numele participanților care au fost afectați.

În primul rând, acele persoane au susținut că este aproape imposibil să-i filmezi pe toți cei 101 stagiari în egală măsură. Inițial, directorul Ahn Joon Young a cerut tuturor companiilor de divertisment să trimită câte 2 stagiari fiecare, dar companiile care ofereau mită lui Ahn, sau cele care aveau relații bune cu Ahn, au primit avantaje, având șansa de a trimite 4 sau mai mulți cursanți. Mai mult, acești insideri au susținut că este adevărat că unii participanți au avut avantajul de a învăța coregrafia melodiilor „Pick Me”, „Nekkoya” și „X1-MA”.

În ceea ce privește rapoartele anterioare care afirmau că un membru al grupului Wanna One a fost inclus în grup din cauza voturilor adăugate ulterior, un insider a spus: „4 membri ai trupei NU’EST au apărut în sezonul al 2-lea. În afară de Hwang Min Hyun, a existat un alt membru al trupei care inițial trebuia să se încadreze în top 11, dar el a fost exclus deoarece aveau de gând să continue promovarea trupei NU’EST în pararel. Cred că a fost mai degrabă o soluționare, un plan făcut între CJ și compania trupei [NU’EST], decât decizia exclusivă a lui Ahn”.

Potrivit celorlalți, o altă persoană din interior a oferit mai multe detalii despre echipa de votare al show-ului „Produce X 101”: „CJ a luat decizia că va fi dificil să promoveze X1 și a ținut o întâlnire secretă cu unii reprezentanți ai companiilor, oferindu-le sugestii. Câștigătorul primului loc al producției „Produce X 101” este Kim Woo Seok din UP10TION. Colegul său de trupă, membrul Lee Jin Hyuk a fost, de asemenea, inițial inclus în top 11, dar a fost exclus. În istoria companiei Mnet, nu a existat niciun caz al unui stagiar care a avut deja experiență debutantă, care urma să revendice locul 1″.

De la publicarea articolului, „Newsis” a făcut ajustări, dând nume specifice precum „Hwang Min Hyun”, „Kim Woo Seok” și „Lee Jin Hyuk”. Între timp, internauții consideră că aceste persoane trebuie să raporteze poliția în calitate de martori imediat, pentru a ajuta ancheta în curs.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s