Shin Ha Kyun și Jung So Min vor fi protagoniștii unui nou serial cu medici

Shin Ha Kyun And Jung So Min Confirmed To Lead New Medical Drama

E confirmat! Shin Ha Kyun și Jung So Min vor fi actori principali ai noului serial cu medici marca KBS 2TV.

Producția va fi difuzată în prima jumătate a anului 2020 și va putea fi urmărită în zilele de miercuri și joi. “Soul Repairer” (traducere literală) va spune povestea psihiatrilor și a pacienților săi. De-a lungul poveștilor, drama dorește să răspundă la întrebarea – „De unde vine fericirea?” – și să transmită un mesaj înduioșător, care îi va alina pe telespectatori.

Shin Ha Kyun îl va juca pe Lee Si Joon, un psihiatru de la un spital general, ce spune că lucrul care-i place cel mai mult și la care este cel mai bun e să-și trateze pacienții. Acesta este tipul de doctor care eset dispus să facă orice pentru pacienții lui. Jung So Min o va interpreta pe Han Woo Joo, o actriță de muzicaluri în ascensiune. Aceasta este o persoană cu un simț al dreptății puternic dezvoltat și este foarte pasionată de ceea ce face. De asemenea, încearcă de fiecare dată să se descopere pe sine.

Potrivit companii de producției Monster Union, „Dorim să împărtășim societății noastre poveștile de care are cu adevărat nevoie în acest moment prin intermediul unei varietăți de personaje. Sperăm că telespectatorii să-și deschidă inimile și sufletele și să găsească în drama noastră alinare și înțelegere. Vom lucra din greu cu o echipă minunată pentru a crea un serial grozav. Vă rugăm să așteptați cu nerăbdare.”

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s