[CCC] Un angajat a tras-o de păr pe Chuu din LOONA

Recenta contrsoversă cu Chuu din LOONA de la ”Competițiile de Atletism ale Idolilor” a escaladat într-o problemă serioasă, fanii și internauții fiind înfuriați de comportamentul manifestat de angajatul „ISAC”.

Comentarii: X Sports News via Nate

1. [+707, -19] Indiferent cât încearcă lumea să-și ascundă adevărata personalitate, totul se vede prin vorbe și acțiuni. Scena asta arată cum angajatul tratează idolii în mod normal. Probabil se uită la ei de sus doar pentru că sunt începători. MBC, concediază-l!

2. [+567, -12] De ce sunt atât de mulți oameni nebuni

3. [+508, -9] Nu e vorba doar de tipul ăsta, angajații de la televiziune merue se poartă de parcă ar fi mai buni ca restul. De fiecare dată când îi văd filmând în public, se poartă de parcă ar fi niște directori și vorbesc și informal.

4. [+38, -2] Nici măcar nu e producător, e doar un angajat. Își permite să tragă de păr un idol feminin în halul acesta?

5. [+28, -2] A înnebunit? E evident că nu e prima dată când face acest lucru

6. [+27, -1] De ce sunt atât de mulți adulți care sunt de părere că e în regulă să tratezi pe cineva în felul acesta doar pentru că sunt mai tineri…?

7. [+15, -0] Cât de mulți oameni nebuni… iată ce se întâmplă când le spui copiilor că banii sunt mai importanți și când nu îi educi.

8. [+14, -1] Putea să o atingă de umăr… de ce să o tragi de păr?

9 [+13, -1] Asta, cu siguranță, nu e normal…

10. [+11, -3] Emisiunea asta demonstrează cum angajații de la TV tratează idolii novici în mod regulat. Scandalul ăsta și cel de la ”Boni Hani” sunt niște dovezi suficiente pentru a înțelege cât de urât sunt tratați idolii începători.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s