Daum și KakaoTalk nu vor mai dezvălui cuvintele asociate din căutările în timp real și căutările în trend

Daum și KakaoTalk au anunțat că nu vor mai dezvălui publicului cuvintele asociate din căutările în timp real alături de numele persoanelor căutate pe website.

Bara de sugestii și căutările din trending au fost inițial afișate pentru a ajuta utilizatorii să folosească platforma într-un mod mai eficient, însă Kakao a decis că această funcție contribuie la defăimarea persoanelor publice și împăștierea zvonurilor false. Decizia a fost luată, de asemenea, pentru a evita ca utilizatorii să vadă termeni nefavorabili sau știri despre care nu sunt interesați.

Kakao a decis și că în cazul în care cineva caută un nume, cuvintele asociate să nu mai apară, cu excepția unor anumite cuvinte-cheie informaționale. După recentele evenimente petrecute în Coreea de Sud provocate de cyberbullying, se pare că marile companii au descis să facă schimbări pe comunitățile online. Mai mult de atât, nici Daum nu va mai dezvălui cuvintele asociate căutărilor din februarie 2020.

sursă

Un gând despre “Daum și KakaoTalk nu vor mai dezvălui cuvintele asociate din căutările în timp real și căutările în trend

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s