Acestea sunt cele mai memorabile 10 outfit-uri purtate de BTS în acest deceniu

Încă de la debutul trupei din anul 2013, BTS a experimentat multe concepte – evoluând pe scenă cu cele mai frumoase și spectaculoase ținute.

De la uniforme la costume, de la conceptele sport la cele pline de fantezie, grupul a abordat o mulțime de stiluri pe tot parcursul carierei lor de succes.

Aveți mai jos unele dintre cele mai memorabile outfit-uri purtate de membrii BTS din anul 2013 până în 2019!

1. Era “The Rise of Bangtan” 

Acest moment a fost surprins în timp ce se pregăteau să evolueze la Inkigayo în data de 13 noiembrie, 2013.

2. Era “Boy In Luv” 

Aceste uniforme școlare, asortate cu articole de ”băieți răi”, au făcut fanii să urle încântați la episodul de la emisiunea Inkigayo, din data de 16 februarie 2014.

3. Era “Dope” 

Aspectul de polițiști, din episodul de la Inkigayo din 5 iulie 2015, i-au făcut pe fani să-și dorească să fie arestați de acești idoli!

4. Era “Run

Stilul versimentar abordat în melodia ”Run” în 2015 a rămas la modă până în 2019!

5. Era “Fire

Cei din BTS s-au făcut remarcați cu ținutele tropicale și libertine în perioada promoțiilor, din anul 2016, a acestei melodii incendiare!

6. Era “Blood, Sweat & Tears” 

Ținutele purtate în data de 23 octombrie 2016, la Inkigayo, au împachetat perfect conceptul și vibe-ul melodiei de succes!

7. Era “DNA

Acest apect sportiv și jucăuș, pe care băieții l-au afișat în data de 27 septembrie 2017 la Show Champion, au umplut inimile fanilor de culoare și entuziasm!

8. Era “Mic Drop”

BTS au fost îmbrăcați în haine Dior pentru concertul din turneul american Rose Bowl din data de 5 mai 2019, și inutil să spun, evoluția aceasta va rămâne în istoria muzicii k-pop. 

9. Era “IDOL

Aspectul tradițional ajutat de hanbok, de la Melon Music Awards, din data de 2 decembrie 2018, i-au făcut pe membrii să pară niște aristocrați moderni.

10. Era “Boy With Luv”

Acest look ”pretty-in-pink” (drăguți în culoarea roz”) pentru Show! Music Core, din data de 27 aprilie 2019, ar putea fi exemplul perfect cum că bărbații pot purta orice culoare doresc, fără teamă și prejudecăți!

Care dintre aceste 10 ținute v-au plăcut cel mai mult? Sunteți nerăbdători să aflați ce concepte vor mai aborda BTS în viitor?

Sursa

8 gânduri despre “Acestea sunt cele mai memorabile 10 outfit-uri purtate de BTS în acest deceniu

  1. Îmi place cum au fost în era IDOL, cred că acela a fost punctul culminant când se începea ,,vorba,, despre cultura coreeană în lume, sunt sigură că toți și-ar dori un hanbok

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s