[CCC] Wendy din Red Velvet rănită la față, pelvis și încheietură după accidentul de la ”Gayo Daejeon”

Image result for wendy 2019 gayo daejeon

La începutul zilei de 25 decembrie a fost dezvăluit că Wendy din Red Velvet s-a accidentat grav la repetițiile pentru spectacolul ”Gayo Daejeon”, căzând de pe scenă și suferind răni la față, încheietură și pelvis.

Comentarii: Ilgan Sports via Nate

1. [+1,700, -21] Hul, rănile sunt cumva mai grave decât credeam noi?ㅜㅜ  Odihnește-te și însănătoșește-te cât mai rapid… Sunt sigur că deja se simte prost că nu poate fi pe scenă…

2. [+1,565, -51] Ce nebunie… cum a instalat SBS scena de s-a întâmplat una ca asta?

3. [+1,401, -19] O fractură la pelvis te poate afecta timp de multă vreme ㅜㅜ noua lor piesă e atât de bună, păcat că nu o poate promova acum. SM, las-o pe Wendy să se recupereze.

4. [+83, -1] O rană la față pentru un idol feminin…

5. [+74, -1] Sună mult mai rău decât am crezut ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ și probabil era atât de entuziasmată pentru prestația de revenire ㅠㅠㅠ Nu sună bine deloc, sper să se însănătoșească cât mai repede.

6. [+70, -2] Hul, vocea lui Wendy a ajuns la apogeu în noua lor piesă. A înnebunit SBS cumva?

7. [+68, -1] O fractură la pelvis… pentru un idol ce trebuie să danseze…

8. [+58, -2] Probabil a căzut complet pe o parte a corpului… ce s-a întâmplat de s-a ajuns aici?

9. [+52, -1] Noua piesă și conceptul fetelor e cel mai bun pe care l-au avut până acum și știrea asta mă înfurie. Companiile de televiziune sunt un gunoi

10. [+42, -0] Hul, cum de s-a întâmplat asta ㅠ ce păcat. E cea mai bună piesă pe care au lansat-o până acum… ce situație neplăcută. Însănătoșire grabnică.

Comentarii via Naver

1. [+5,108, -42] SBS s-a tâmpit

2. [+2,754, -67] SBS, trebuie să răspundeți pentru asta. Cereți-vă scuze și explicați ce s-a întâmplat.

3. [+2,041, -17] Ce naiba? Rănile ei sunt grave, într-adevăr. Sper că nu își va face griji pentru prestație și că se va însănătoși curând.

4. [+1,208, -22] Oh nu, Seungwan-ah ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ la ce s-a gândit ‘Gayo Daejun’ când a instalat liftul ㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠㅠ ce ne facem acum cu Seungwanie a noastră ㅠㅠㅠㅠ

5. [+589, -14] Sunt îngrijorat pentru ea… ㅠㅠ

6. [+336, -4] Am auzit că fracturile la pelvis nu sunt atât de întâlnite, doar dacă suferi un accident de mașină sau o căzătură de la o înălțime mare… acest lucru înseamnă că a căzut complet pe partea dreaptă. SBS trebuie să-și ceară scuze pentru asta.

7. [+305, -3] Dar astea sunt niște răni grave pentru un artist ce dansează și cântă

8. [+198, -0] Nu cred că niște scuze vor rezolva situația

Articol: Wendy rănită din cauza companiei SBS. Telespectatorii sunt furioși

Comentarii: Newsen via Nate

1. [+1,173, -29] Ce fel de scenă e asta de e la fel de periculoasă precum un șantier de construcții? Dacă nu ați putut instala garduri, trebuia măcar să puneți saltele în zonele unde pot să se accidenteze oamenii.

2. [+978, -16] Cu o fractură la pelvis, nu doar spectacolele de la sfârșit de an vor fi problematice. Îi va afecta viața de zi cu zi, în dependență de cât de gravă e rana. La cât de nașpa era scuza oferită de SBS, mă îndoiesc că vor răspunde pentru asta.

3. [+882, -18] Organizați niște repetiții sigure… și ce s-a întâmplat cu toate camerele de filmat? Ce harababură.

4. [+64, -1] Toată lumea a spus în timpul repetițiilor că liftul era ciudat, însă SBS a ignorat asta. Purtați răspundere pentru asta acum.

5. [+58, -3] Doi metri? Vă imaginați cât de înalt e asta? Nici nu-mi pot imagina cât de înfricoșată era… Și încă s-a rănit la față, încheietură și pelvis. E complet greșit. Trebuie să fie compensată pentru asta, în special pentru că e un idol ce trebuie să cânte și să danseze.

1. [+8,331, -58] Articolul accentuează un fapt important. O cântăreață și dansatoare a căzut de pe un lift de 2 metri și s-a rănit la față, pelvis și încheietură, iar tot ce a făcut SBS a fost să scrie o înștiințare de două rânduri. Fanii Red Velvet și-au pierdut locurile din moment ce trupa nu a venit. Nu puteau să le ofere, cel puțin o explicație cu privire la ce s-a întâmplat? Sau să o facă gazele emisiunii.

2. [+5,046, -59] SM trebuie să spună o dată ceva în legătură cu asta și să îi dea în judecată pe SBS. Wendy ar putea avea nevoie de 5-6 luni să se recupereze, iar Red Velvet deja are un program încărcat. Ce vor face cu toate pierderile astea? Și cum o vor compensa pe Wendy pentru traumele mentale și fizice? Nu cumva SM are de gând să treacă asta cu vederea?

3. [+2,430, -28] Mă înfurie gândul că SBS a scris două rânduri cu privire la asta și a continuat spectacolul

4. [+1,870, -33] Ce e în neregulă cu SBS ㅋㅋㅋㅋㅋㅋㅋ nu-și pot face treaba, nu pot rezolva problemele, de ce au mai organizat spectacolul?

5. [+541, -3] O cântăreață și o dansatoare cu o fractură de pelvis… Până și cea mai mică rană la gleznă poate avea un impact mare pentru un dansator, cum o vor compensa pentru asta? Deja a avut programat să apară la spectacolele de la final de an și apoi un turneu în 2020… Cum crede SBS că va scăpa de asta fără să îi ceară scuze și să ofere o explicație publicului? Doar asta poate face unul dintre cele top trei canale de difuzare din țara noastră?

Îi dorim lui Wendy însănătoșire grabnică!

sursă

6 gânduri despre „[CCC] Wendy din Red Velvet rănită la față, pelvis și încheietură după accidentul de la ”Gayo Daejeon”

  1. Dumi

    Doamne sper sa nu fie foarte grav si sa isi revina cat mai repede, dar daca e fractura sigur va trebui să stea câteva luni 😭😭😭 offff…si erau fix la începutul promotiilor. Toate astea s-au întâmplat din cauza neatenției si organizarii proaste. Am citit cateva lucruri si se pare ca a fost graseala organizatorilor. Si dupa cum spun si cateva comentarii, două cuvinte de scuza nu rezolvă nimic.

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s