6 cupluri de celebrități dezvăluite publicului care au arătat tuturor iubirea lor profundă!

Toată lumea visează la iubirea perfectă – celebritățile la fel! Diferit însă de relațiile oamenilor de rând este că vedetele, de cele mai multe ori, sunt nevoite să se întâlnească pe ascuns din cauza fanilor.

Cu toate acestea, aici avem 6 cupluri de celebrități care au ales să împărtășească iubirea lor de durată și cu publicul, demonstrând că dragostea le întrece pe toate!

Shin Min Ah ♥ Kim Woo Bin

Shin Min Ah și Kim Woo Bin s-au cunoscut în 2015, când au colaborat împreună pentru marca de îmbrăcăminte „Giordano”. Cei doi au devenit apoi iubiți. În timp ce Kim Woo Bin a luat o pauză din cauza problemelor de sănătate, Shin Min Ah a spus că a rămas alături de el.

Hyeri ♥ Ryu Jun Yeol

Cu decalajul de vârstă de opt ani, cei doi se află în prezent într-o relație. Hyeri și Ryu Jun Yeol s-au întâlnit în 2015 prin drama de pe tvN, „Reply 1988”. Au făcut publică relația în august 2017 și au dat dovadă de afecțiune de neclintit, arătându-și sprijin reciproc.

Seo Ji Seung ♥ Lee Si Eon

Seo Ji Seung și Lee Si Eon au făcut publică relația în luna februarie 2018. La acel moment, aceștia au recunoscut că se întâlneau de cinci luni. Cei doi au un decalaj de vârstă de șase ani. Într-un interviu acordat unui post de presă, Lee Si Eon a menționat că se va căsători cu Seo Ji Seung în viitor.

Ye Jung Hwa ♥ Ma Dong Suk

Cei doi actori au început relația publică în noiembrie 2016. La începutul lunii martie la Festivalul Internațional de Film de la Cannes, Ma Dong Suk a surprins fanii spunând că se va căsători cu Ye Jung Hwa în anul 2020.

Lee Ha Nui ♥ Yoon Kye Sang

Lee Ha Nui (Lee Honey) și Yoon Kye Sang au început să se întâlnească în 2013. Acum sunt împreună de peste șase ani. Într-un sondaj online, cuplul s-a clasat pe locul doi în „Wanna Be Couple”.

HyunA ♥ DAWN

HyunA și DAWN sunt îndrăgostiți unul de celălalt de aproape patru ani, din anul 2016. La noua lor agenție, aceștia desfășoară diverse activități împreună, inclusiv revenirile și aparițiile în emisiunile TV.  

Le urăm multă dragoste și fericire în continuare! 💕😊

Sursa

3 gânduri despre „6 cupluri de celebrități dezvăluite publicului care au arătat tuturor iubirea lor profundă!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s