Controversa lui Dahyun din TWICE la aeroport – internauții împărțiți în două tabere

Thumbnail

Ieri a izbucnit o controversă online în jurul membrei TWICE, Dahyun, după ce o angajată de la aeroport a ridicat prea sus pașaportul ei când i-l verifica, fapt ce a dus la filmarea și fotografierea datelor personale ale idolului.

Pe internet a început să circule un video făcut de fani, în care se poate observa cum angajata deschide pașaportul pentru a-l verifica, însă îl ridică prea sus, astfel încât fanii prezenți au putut să filmeze și să posteze pe internet datele personale ale liu Dahyun. Aceasta a fost vizibil iritată de comportamentul neglijent al angajatei, luându-i supărată pașaportul din mână, fapt pentru care a fost criticată de internauți.

Internauții sunt împărțiți în mai multe tabere, unii spunând că angajata este vinovată pentru că nu a fost atentă când a deschis pașaportul unei vedete care e filmată și fotografiată constant, alții că fanii nici nu ar trebui să aibă acces în acea zonă, darămite să mai poată filma și fotografia. Alte persoane spun că nici reacția lui Dahyun nu a fost una potrivită, deși ONCE susțin că nu putea să reacționeze altfel, din moment ce vede cum i arată pașaportul în fața tuturor oamenilor pezenți.

Thumbnail

3 gânduri despre „Controversa lui Dahyun din TWICE la aeroport – internauții împărțiți în două tabere

 1. C.Moraru 💜 -> 🐉&🐰&🌹&💎

  Pfff, femeia pur și simplu își făcea treaba! Și ce dacă Daehyun e vedeta? Ea nu e om? Cu ce e diferită de alții?
  E vina fanilor care au filmat, nu a acelei angajate. Ei au răspândit videoul, nu angajata. Nu cred ca exista scris undeva ca vedetele trebuie sa primească tratament special.
  Și ok, asta a fost in cazul lui Dahyun, care o cunoaște lumea, dar dacă era vorba de cineva mai puțin cunoscut? Angajata este obligată sa cunoască pe toate vedetele? Dar ele sunt o mulțime.

  Apreciat de 1 persoană

  Răspunde
 2. hyunamyou

  Trebuie sa ai 5 ani sa te iei de saraca femeie, ea doar si-a facut treaba, nu avea de ce sa o trateze mai special pe Dahyun. Vina este a acelor oameni care au facut poza, eu nu cred ca se pot numi fani, i-au facut rau pana la urma.

  Apreciază

  Răspunde
 3. Dumi

  Intr-un fel si angajata daca a vazut atatia oameni care fotografiau si filmau acolo, putea sa fie mai discretă. Dar pe de alta parte doar si-a facut treaba si nu cred ca si-a imaginat ca unii abia asteapta sa afle niste informatii. Securitatea trebuia sa fie mai bună și să nu permită fanilor sa intre in perimetrul acela.

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s