Artiștii k-pop cu cele mai așteptate reveniri din 2020

În ciuda faptului că muzica coreeană există de mai multe secole, în ultimii ani, k-pop-ul a atras mai multă atenție, deoarece întreaga lume și-a deschis în sfârșit inimile pentru a auzi valul coreean. Tot mai mulți oameni sunt interesați de această cultură, fiindcă găsesc aici ceva unic și special, melodii superbe, prestații incendiare și artiști foarte talentați.

Acum că ne aflăm la început de an, fanii k-pop se gândesc la cele mai mari și explozive reveniri pe care ar dori să le vadă în 2020. Iată câțiva artiști care se află în topul celor cu comeback-uri mult-așteptate:

#1 ITZY – Cea mai recentă trupă de fete a companiei JYP Entertainment, aceasta a obținut premiul pentru „Debutul Anului” la numeroase festivități de premiere din 2019. Fetele au câștigat o atenție deosebită datorită melodiei de debut „Dalla-Dalla”, prin intermediul căreia au promovat încrederea în sine.

#2 GOT7 – Trupa, care este formată din 7 membri, de asemenea se află sub protecția agenției JYP Entertainment. În 2019 a obținut primul Daesang din carieră – „Performance of the Year”, cu ajutorul fanilor iGOT7 și celor două reveniri: „SPINNING TOP: BETWEEN și „SECURITY AND INSECURITY and Call My Name”, iar acum mulți sunt curioși în legătură cu viitorul său.

#3 EXO – EXO-L s-au ales cu un comeback exploziv la începutul lunii noiembrie a anului trecut, în ciuda faptului că trupa promovează doar în componența a 6 membri. EXO a reușit să surprindă publicul cu albumul „Obsession”, iar acum foarte multă lume așteaptă apariția versiunii reîmpachetate din 2020.

#4 HyunA – După ce a reziliat contractul cu CUBE Entertainment, artista a revenit cu single-ul „Flower Shower” în toamna lui 2019, amintindu-ne că este încă o cântăreață de TOP în Coreea și poate să lanseze muzică bună și interesantă. Acum rămâne de văzut ce surprize va avea în viitor pentru noi.

#5 BLACKPINK – Revenirea grupului a fost amânată de mai multe ori în 2019, însă fanii nu și-au pierdut speranța și continuă să aștepte ziua când BLACKPINK va lansa muzică nouă. Deoarece nu s-a ținut de cuvânt pe parcursul anului trecut, fanii au început să protesteze, iar YG pare să-i fi observat, din moment ce a anunțat comeback-ul fetelor pentru luna ianuarie. Din fericire, YG Entertainment permite membrelor să facă ceea ce își doresc.

#6 BTS – Trupa a lansat mai multe spoilere cu privire la noul album și chiar a confirmat în mod oficial că se pregătește de revenire. Începând cu lansarea albumul „Map Of The Soul: Persona”, precum și apariția neașteptată a piesei solo a lui J-Hope cu Becky G, „Chicken Noodle Soup”, și terminând cu legendarele prestații de la stadionul Wembley din Londra, Marea Britanie, 2019 a fost un an al recordurilor fantastice pentru BTS, demne de a fie scrise în istorie. Ca întotdeauna, așteptăm cu nerăbdare să vedeam ce ne-a pregătit de această dată.

sursa: ygmassmedia

9 gânduri despre „Artiștii k-pop cu cele mai așteptate reveniri din 2020

  1. alexandrasoava386

    Sper ca anul 2020 sa fie un an bun pentru Blackpink,BTS si EXO sa ne bucuram atat de comeback-uri umitore si de cat mai multe apariti ❤❤🙏🏻

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s