„Kill This Love” de la BLACKPINK întrunește toate condițiile pentru a obține certificare cu platină în Statele Unite

Imagine similară

Realizare impresionantă pentru comunitatea k-pop, un nou cântec coreean este eligibil pentru certificare cu platină în SUA.

A devenit cunoscut faptul că piesa „Kill This Love” de la BLACKPINK, a cărei lansare a avut loc pe 5 aprilie 2019, a obținut peste 1 000 000 de unități doar pe teritoriul Statelor Unite, devenind astfel eligibilă pentru certificarea cu platină din partea celor de la RIAA (Asociația Industriei Americane de Înregistrări). S-a dezvăluit că 39 000 de unități au fost adunate din vânzări fizice, iar 961 000 din streaming.

De menționat e faptul că „Kill This Love” este cea de-a doua piesă a fetelor care a atins acest statut, prima fiind „Ddu-du Ddu-du”.

Reamintim, RIAA certifică cu aur single-urile digitale și albumele care au adunat peste 500 000 de unități, iar cele care au peste 1 000 0000 de unități – cu platină. Fiecare descărcare digitală permanentă se calculează ca 1 unitate, în timp ce 150 de cereri audio și video sunt numărate tot ca unitate. Pentru ca RIAA să poată certifica o melodie sau un album, este nevoie de o înregistrare, astfel ca aceasta să fie recunoscută.

Felicitări, BLACKPINK!

3 gânduri despre „„Kill This Love” de la BLACKPINK întrunește toate condițiile pentru a obține certificare cu platină în Statele Unite

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s