Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji și Kim Sae Ron au semnat contract cu o agenție nou înființată

Kim Soo Hyun, Seo Ye Ji și Kim Sae Ron lucrează de acum sub aceeași agenție intitulată Gold Medalist, care și-a stabilit obiective foarte mari. În 31 decembrie, contractul lui Kim Soo Hyun cu fosta lui agenție KeyEast a expirat.

Actorul a decis să fie reprezentat de acum de către Gold Medalist, o nouă agenție înfințată de producătorul  filmului “Extreme Job” Kim Mi Hye și de Lee Ro Bae, care a lucrat alături de Kim Soo Hyun din 2009, începând cu drama “Will It Snow For Christmas?”.

Kim Mi Hye este CEO-ul agenției Gold Medalist și va supraveghea planificarea și producerea de conținut video. Lee Ro Bae, co-CEO, va lucra cu actorii în calitate de producător și este însărcinat să aducă noi talente agenției.

Planurile noii agenții sunt destul de îndrăznețe. O sursă din interior a declarat pentru presă : „Începem o afacere de management și producție de conținut cu scopul de a deveni cea mai bună agenție de divertisment. În special cu afacerile noastre de management, nu numai că vom aduce actori talentați și consacrați, ci vom crea propriul nostru sistem de producție prin care vom antrena actori începători cu talent nesfârșit și vom crea artiști influenți.”

Le dorim tuturor mult succes!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s