Nayeon din TWICE va fi protejată de poliție după indicentul cu un stalker

JYP Entertainment a publicat o declarație oficială ce descrie situația neplăcută ce s-a întâmplat cu Nayeon din TWICE după ce un hărțuitor a încercat să o abordeze in Japonia.

În declarație, agenția dezvăluie că, la moment, Nayeon este sub protecția poliției după ce hărțuitorul ei a încercat să se apropie de ea în timpul îmbarcării pentru un zbor în Japonia. Chiar dacă ea nu a fost abuzată fizic, este clar ca lacrima că Nayeon primise o sperietură zdravănă.

JYP a anunțat prompt că vor colabora cu legea pentru acest incident, împotriva hărțuitorului și împotriva celor care i-au vândut lui detaliile private de zbor a trupei TWICE. Întreaga declarație a agenției este mai jos:

„Bună ziua, aici e JYP Entertainment.

Astăzi, 1 ianuarie, în timpul îmbarcării pentru un zbor de întoarcere din Japonia în Coreea, un hărțuitor al membrei Nayeon din TWICE a îndrăznit să se apropie de ea mai multe ori după îmbarcare. Am fost în stare să acționăm situației cum se cuvine, și Nayeon nu a fost abuzată, dar la moment ea este destul de afectată și neliniștită.

Din cauza incidentului, la moment Nayeon este sub protecția poliției. Am avertizat hărțuitorul să-și oprească planurile, dar el ne-a ignorat avertismentele și a îndrăznit să treacă cu forța, ridicându-și vocea, făcând întreaga situație și mai problematică.

Ca rezultat, noi vom lua măsuri legale la cel mai înalt nivel împotriva hărțuitorului.

Mai mult, vom investiga, de asemenea, și scurgerea ilegală de informații private despre programele de zbor ale artiștilor noștri. În special, după cazul respectiv, noi vom căuta o metodă să blocăm răspândirea informațiilor personale cât mai rapid posibil.

Cerem scuze sincere celorlalți pasageri ai zborului pentru deranjul cauzat de acest incident. Ne vom asigura că o astfel de scăpare de sub control nu se va mai întâmpla.

Vă mulțumim.”

Sperăm că Nayeon va fi în regulă cât mai curând.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s