Baekhyun, MAMAMOO, Heize și alții vor cânta OST-uri pentru “Dr. Romantic 2”

K-drama “Dr. Romantic 2” anunță o listă impresionantă de artiști care vor cânta melodiile de pe coloana sonoră, așa că va merita să urmărim serialul măcar din acest motiv!

În 3 ianuarie, compania YAMYAM Entertainment, care se ocupă de coloana sonoră a serialului, a oferit următoarele informați:Baekhyun din EXO, MAMAMOO, Heize, și Punch sunt în prima linie a soundtrack-ului dramei ‘Dr. Romantic 2.’”

Echipei de artiști i s-a alăturat producătorul Song Dong Woon,  care a produs și OST-urile altor drame cu melodii superbe precum “Hotel Del Luna,” “It’s Okay, That’s Love,” “Scarlet Heart: Goryeo” și “Descendants of the Sun”. 

Song Dong Woon a mai produs și câteva din OST-uril din “Goblin”, inclusiv melodia lui Ailee “I Will Go to You Like the First Snow”, colaborarea lui Chanyeol și Punch “Stay With Me”, “Beautiful” de la Crush și  “I Miss You” de la Soyou.

Producătorul a avansat câteva informații despre serial și coloana sonoră: “Deși ‘Dr. Romantic 2’ nu va avea la fel de multe scene dulci și romantice ca alte drame romantice, voi face tot ce îmi stă în putință să nu afectez drama.” Să înțelegem din asta că vom avea parte de multe melodii romantice?

“Dr. Romantic 2”  va începe difuzarea în 6 ianuarie. Îl veți urmări?

 

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s