[CCC] Predicții 2020: Big Hit e în criză, SM va debuta un nou grup de fete, JYP se menține pe val, YG va încerca să-și revină?

Recent, pe o comunitate faimoasă din Coreea de Sud a apărut un articol cu privire la predicțiile pentru anul 2020. Autorul și-a exprimat gândurile în legătură cu viitorul celor 4 mari agenții de divertisment ale momentului, SM, JYP, YG și Big Hit Entertainment! Cu toate acestea, postarea s-a ales cu reacții mixte, iată și de ce!

Autorului articolului a scris următoarele: „Big Hit este în criză. Acest lucru se datorează faptului că BTS, inima companiei, se va înrola în 2020. Problema este că niciun grup nu-l poate înlocui. Deși TXT obține realizări de unul singur, nu a scăpat încă titlul de „Junior al lui BTS.

SM Entertainment va debuta un nou grup de fete în acest an. Membrele, numele, conceptul și alte detalii importante nu se cunosc. Cu toate acestea, stagiarii de la SM sunt faimoși pentru abilitățile și vizualurile lor impresionante.

Girls Generation se va concentra pe activitățile individuale ale membrelor. EXO, care a avut un comeback reușit în format nou, va susține concerte și se va concentra pe un program individual în străinătate.

Red Velvet își va extinde popularitatea la nivel mondial datorită lui „Psycho”. NCT are planificate o mulțime de activități în țară și în străinătate. SHINee va avea și mai multă faimă datorită activităților individuale ale membrilor. Super Junior va continua să aibă și mai mult succes după lansarea celui de-al nouălea album.

JYP Entertainment: Popularitatea lui ITZY va exploda în 2020. Stray Kids își va crește popularitatea în străinătate: va începe un turneu mondial care va include spectacole în opt orașe din SUA. GOT7 și TWICE se vor descurca bine, pentru că sunt trupe k-pop de top.

YG Entertainment: În ciuda faptului că BLACKPINK ar trebui să aibă o revenire la începutul lui 2020, compania sa – YG, nu e de încredere, deoarece își încalcă promisiunile frecvent. N-ar trebui să așteptați prea multă activitate de la WINNER, deoarece Jinwoo se va înrola în acest an. Lui iKON îi este greu să revină fără B.I, cel care era responsabil de producerea albumelor.

Big Bang e în criză. Dacă contractul membrilor este reziliat, există riscul ca acțiunile lui YG să cadă din nou”.

Reacțiile internauților coreeni:

[+1506, -116] Ești un anti al lui Big Hit?ㅋㅋ De ce spui lucruri atât de urâte despre companie? Îmi cer scuze, dar în acest an, profitul net al lui Big Hit va fi și mai mare ㅋㅋ Există idolii din 1991 care încă nu s-au înrolat în armată. Îți dorești atât de mult ca BTS să se înroleze cât mai curând posibil? Și TXT are succes, dar i-ai menționat aici de parcă ar fi eșuat. Cel mai bine ar fi să comparăm profitul net al agențiilor pentru anul 2019. Cine a câștigat cel mai mult?

[+1018, -17] Corect este „New York Times Square”, dar acest reporter spune „Yeongdeungpo Times Square”, adevărat ..?

[+709, -83] Big Hit e în criză? Dacă EXO are membri în armată, atunci și SM e în criză?

[+591, -51] SM te-a plătit? Ce istorie interesantă.

[+101, -2] Dec ce vorbești atât de urât despre Big Hit? Lee Soo Hyuk din AKMU ..? E Lee Chan Hyuk;; dacă ai de gând să scrii un articol, îți recomand să te informezi mai bine. Din punctul meu de vedere, ți-ar prinde bine în calitate de reporter..^^;;

[+72, -0] Ești reporterul care e mereu de de partea agențiilor mari. Tu ești acel reporter care a spus despre New York Times Square că e Yeongdeungpo Times Squareㅋㅋ

[+69, -1] ㅋㅋㅋ Agențiile mari din Coreea înnebunesc când se gândesc la faptul că companiile mici și mijlocii o duc bine? Mi-e milă de reporterii care încearcă mereu să subaprecieze Big Hit și BTS și ascund reușitele lor incredibile.

[+40, -0] Nu am văzut niciodată un reporter care să vorbească mai negativ despre Big Hit decât despre YG ㅋㅋ ㅋㅋㅋ

Voi ce spuneți?

sursa

15 gânduri despre „[CCC] Predicții 2020: Big Hit e în criză, SM va debuta un nou grup de fete, JYP se menține pe val, YG va încerca să-și revină?

 1. “ Big Hit e în criză? Dacă EXO are membri în armată, atunci și SM e în criză?”
  In primul rând, nu se poate sa vorbim despre BTS și BigHit fără sa implicam EXO și SM?
  Ii doar a fuckin predicție (mai mult opinie).
  In al doilea rând, nu, SM nu este in criza!😘 Toate trupele de la SM au trecut prin momente oribile din cauza companiei sau nu (membrii plecați in armata, plecați definitiv din cauza tratamentului primit, comeback-uri putine, sunt trupe de la SM care nu au avut un comeback de ceva vreme buna etc) și uite ca s-au mobilizat și se descurca (ex EXO, TVXQ, SUJU etc).
  SM is not the best. SM has the best!
  Asa ca ar fi super dacă nu s-ar mai compara agențiile și trupele între ele! 😜
  Have a good Night!!!😊😘

  Apreciat de 2 persoane

  1. Dar persoana nu a spus nimic rău despre SM. A făcut o comparație pentru a arata cât de stupidă este fraza că BigHit va fi în criză din cauza armatei. Membrii EXO sunt în armată, dar SM o duce bine, la asta s-a referit omul. În cazul acesta e comparație bună, care laudă ambele companii.

   Apreciază

   1. BigHit nu o sa cada asa ușor, chiar dacă membrii BTS o sa meargă in armată (si cel mai sigur o sa meargă pe rând, nu toti deodată) ceea ce inseamna ca restul membrilor o sa continue sa facă muzica, la fel este valabil pentru fiecare agenție

    Apreciază

 2. Privind toate sezoanele de la „Produce (101,48)” mi-am dat seama ca pentru stagiari Pledis, Woollim Ent. deja sunt autoritate, ne mai vorbind de aceste 4 mari companii.

  Apreciază

 3. ‘ Juniorii lui BTS ‘, da.. TXT or sa fie mereu juniorii lor, sunt un grup bun dar o sa fie mereu in umbra BTS, o multime de ARMY ii sustin ca vin de la BH.
  SM nu intra usor in criza, mereu cand simt ca o ia in jos vine cu ceva. Mixeaza membrii NCT intre ei si iese ceva.
  StrayKids e sustinut mai mult international decat national.
  ITZY e un rookie care a primit multa popularite intr-un timp scurt si pot fi afectate in viitor.
  iKON o sa isi revina, sunt prea subestimati, BI nua insemnat tot grupul.
  Daca BigBang nu mai semneaza cu YG, compania o sa aiba de suferit, BB au crescut YG alaturi de alti artisti care, ce credeti? Au plecat si ei.
  Taemin are potential mare si international si sper ca o sa se faca ceva in sensul asta.
  SNSD meritau sa promoveze in 2018 mini album-ul, faptul ca nici anul asta nu apar pe lista.. e demoralizant.
  Companiile mici nu trebuie ignorate, Stone spre exemplu sau KQ si mai sunt, nu imi vin acum toate in cap.
  Opinia mea 🙂

  Apreciază

  1. ce aberezi🤣
   Ce minialbum sa promoveze Snsd când nici nu l-au lansat? Se axează pe solo acum.
   Iar Stone Music nu e o companie mică, pt ca e sub CJ ENM, un gigant in industrie.

   Apreciază

  1. Având în vedere faptul că cele mai multe cuvinte de lauda au fost adus companiei SM de aici se ia și toată presupunerea.SM au fost „ridicați în slăvi” și s-au vorbit până și despre traineri că sunt foarte talentați.Pe când celelalte companii care le fel au reușite nu au fost lăudate cam cu nimic.
   Spre exemplu despre Super Junior sa spus că vor exploda după ce vor lansa noul album însă despre celelalte trupe care vor lansa albume curând și despre companiile lor nu sa spus nimic de înafara de faptul că acțiunile lor vor scădea și că nu o vor duce la fel de bine.
   Nu mă înțelege greșit,nu spun că SM a plătit pe cineva să scrie asta dar sunt sigura că persoana care a scris asta nu e mare fan al celorlalte companii sau al trupelor de acolo. ^^
   Sunt sigură că nu doar trupele de la SM vor excila in viitor.

   Nu vreau sa pornesc o cearta online deci sper că nu am spus nimic care să te enerveze sau ceva ^^ ✌️

   Apreciază

   1. nu este vorba de cine pe cine a platit, stim cu totii cine e cap de lista la chestiile astea.
    btw, si altii au fost ridicati in slavi si nu s-a mai aprins nimeni,.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s