Cupluri favorite din K-dramele anului 2019

Imagini pentru 2019 k drama couples

Dragilor amatori de K-drame, anul 2019 ne-a adus multe suprize. Deși mulți s-au plâns că au fost mai puține seriale de calitate, ne-am putut bucura de câteva cupluri drăguțe, care ne-au înveselit zilele.

Iată că au mai trecut 12 luni de seriale. Dacă anul trecut pe această vreme eram atât de încântată de aparițiile idolilor etc., anul acesta am avut parcă senzația că a lipsit ceva.

Pe final de an 2019 chiar nu am mai avut la ce să mă uit, sincer, dar, ca motivație, am decis să vă arăt câteva CUPLURI care mi-au plăcut extrem de mult. Pentru că, la final, este una din motivațiile pentru a te uita la tv: chimia dintre protagoniști!

În ordinea inversă a preferințelor, aveți mai jos lista mea personală:

Angel’s Last  Mission: Love

L din INFINITE și Shin Hye Sun

Ce e mai interesant, decât un înger nebun și zăpăcit și o fată bogată și singură, acrită de necazurile vieții?

Deși pe alocuri serialul a avut goluri, cei doi protagoniști au dezvoltat o poveste de dragoste ciudată și plină de pasiune. L a realizat de mult tranziția la un actor desăvârșit, care poate fi totodată bufon, înger și bărbat pasional. Shin Hye Sun este scorpia îmblânzită și  ca de obicei are o interpretare genială!

Extraordinary You

Rowoon (SF9) și Kim Hye Yoon

Povestea în sine este una pe care o urmărești cu sufletul  la gură și originală (despre personaje care realizează că trăiesc într-o bandă de desene animate), iar Rowoon  și Kim Hye Yoon sunt minunați în rolurile lor! Deși este o poveste de iubire dintree liceeni, cei doi reușesc să păstreze inocența vârstei și să ne atragă într-o iubire intensă, dincolo de moarte.

Pe alocuri, Rowoon pare timid, alteori o privește atât de intens pe Kim Hye Yoon încât totul în jurul său dispare, iar alte ori e atât de defazat încât nu pricepi câte personalități sunt într-un singur bărbat?

Nu aș putea comenta decât că sunt adorabili împreună, iar că, după mine, chimia celor doi este cea care ține spectatorii la 220 non stop!

Melting Me Softly

Ji Chang Wook și Won Jin Ah

Ji Chang Wook a fost aspru criticat că a ales acest rol “sigur” pentru revenirea din armată. În ciuda poveștii destul de neconvingătoare, actorul reușește un rol foarte bun și topește la propriu atmosfera atunci când se îndrăgostește Won Jin Ah ( care joacă destul de plat).

Tansformarea lui dintr-un tip arogant într-un bărbat ultra îndrăgostit e baza succesului acestei K-drame și scenele când el devine gelos sunt absolut adorabile! Despre scenele pasionale nu mai am ce să comentez, e vorba de Ji Chang Wook!

Her Private Life

Park Min Young și Kim Jae Wook

O poveste despre un artist care ajunge șeful unei galerii de artă și o expertă în expoziții de artă care are o viață dublă. Cei doi se antipatizează profund la început, dar ajung să pozeze în iubiți pentru a salva imaginea unui idol cu care vor să lucreze pentru o colecție specială . În final, cei doi se apropie și devin un cuplu minunat.

Singurul element din dramă cu adevărat original este acesta: cum să ajungi să te îndrăgostești de o femeie obsedată de un idol? Personajul lui Kim Jae Wook găsește răspunsul și, deși este uneori el e gelos pe idolul respectiv, ajunge să se îndrăgostească și de obsesia de fană a lui Park Min Young și chiar să o ajute. În plus, chimia dintre cei doi este extraordinară, iar cele două personaje sunt dulci, au căldură și pe alocuri o imaturitate fascinantă care îi atrage și îi ajută să depășească traumele trecutului.

Imagini pentru park min young kim jae wook kiss

Romance Is A Bonus Book

Lee Na Young și Lee Jong Suk

Este o poveste atât de reală între o adevărată “noona”, o femeie divorțată cu viața distrusă, și fratele ei mai mic, prietenul cel mai bun din copilărie, un bărbat de succes care întotdeauna a iubit-o în secret. Ambii au un joc actoricesc impresionant. Povestea dramatică este privită cu mult umor, scenele sunt atât de reale și nu ai cum să nu îi adori pe acești doi încăpățânați  să nu își recunoască sentimentele ținute ascunse ani de zile.

Întrebarea serialului este: este posibilă o relație între o femeie divorțată, cu copil, falită, și un bărbat hot, de succes? Povestea este credibilă tocmai datorită faptului că personajele au un trecut împreună, care îi face să se cunoască foarte bine. Trecerea la o relație de iubire intensă se face treptat, cei doi obișnuindu-se încet să se privească cu alți ochi.

Dialogurile dintre frați sunt realiste, pline de subînțelesuri, iar uneori chiar și directe. Nu cred că a existat vreun spectator care să nu susțină iubirea dintre cei doi. Lee Na Young nu este nici frumoasă, nici sexy la înfățișare, dar personalitatea ei puternică este convingătoare, la fel și personajul lui Lee Jong Suk, misterios și determinat. 

Imagini pentru romance is a bonus book

Imagini pentru romance is a bonus book

Search WWW:

Drama a avut două dintre cuplurile mele favorite din ultimii ani (poate după “Descendants of the Sun”). Serialul nonconformist vorbește despre femei de carieră și problemele lor cu bărbații din viața personală:

Cuplul 1:  Yang Ki Yong și Im Soo Jung

Absolut ei au fost eroii anului pentru mine! Atât de naturali, atât de ciudați și de direcți, și cu o chimie explozivă! El este tipul perfect,  visul oricărei femei, super cool, dar care e fascinat de o femeie rece, mai mare decât el. Atras ca un copil mic și curios, vrea să o cunoască mai bine și, plin de răbdare, o abordează cu un stil nonșalant și înțelept, uneori făcându-ne să ne întrebăm care dintre ei este adultul în relație.

Ea este un iceberg care nu vrea să se lege la cap cu o relație serioasă, dar desi îl respinge de nenumărate ori (după ce au avut o aventură de o noapte), devine în timp regina geloziei și abia își poate ascunde impulsurile electrice când îl vede.

Dialogurile lor sunt mature și suprinzătoare, de multe ori cu accente ironice, dar care te țin cu sufletul la gură, iar săruturile lor sunt…..!!!!!

Cuplul 2 : Lee Jae Wook și Lee Da Hee

Un cuplu total inedit. Ea e o femeie excentrică de carieră, căreia îi place violența și pare că întotdeana va avea ghinion în iubire. O ciudățenie și mai mare e că îi place să bocească la o K-dramă. El e un bărbat dulce și modest, actor talentat începător, care întâmplător joacă în drama la care se uită ea.

Povestea dintre fana înrăită și actorul timid începe amuzant, ea devenind într-un fel protectoarea lui. Tipa super badass devine brusc leoaica îmblânzită care gestionează cu greu faptul că nu mai este fană, ci o femeie îndrăgostită. Scenele în care cei doi nu știu exact ce fel de sentimente simt unul pentru celălalt te topesc, la fel și modul în care devin iubiți.

Imagini pentru Jang Ki Yong Im Soo Jung kiss gif

 

OK, acum aștept să îmi scrieți cuplurile voastre favorite din 2019! Și vă doresc un An Nou Fericit cu multe seriale bune!

 

 

11 gânduri despre „Cupluri favorite din K-dramele anului 2019

  1. Dumi

    Da, sunt de acord cu tine. Cuplurile astea au fost excepționale, sunt si favoritele mele. ❤Imi place foarte mult cum ai descris la fiecare…e perfect, mai ales ca asa gandesc si eu 😊 Mi-a facut placere sa citesc articolul👏👏👏

    Apreciat de 1 persoană

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s