RM din BTS vorbește despre sajaegi în discursul de acceptare al premiului Daesang la „Golden Disc Awards”

Pe 5 ianuarie a avut loc cea de-a doua parte a festivității de premiere „Golden Disc Awards”, unde trupa BTS a obținut marele Daesang!

Potrivit rapoartelor, în timpul discursului de acceptare al premiului pentru „Albumul Anului”, RM, liderul grupului, pe lângă faptul că a mulțumit fanilor ARMY pentru sprijinul și toată dragostea acordată, a adus în discuție problemele în legătură cu manipularea clasamentelor muzicale coreene. Acesta a declarat: „Există un lucru despre care aș dori și eu să vorbesc. Noi (BTS) suntem înzestrați cu noroc. Datorită multor oameni putem spune ceea ce gândim. Dar există mulți artiști care nu pot face același lucru și creează muzică acolo unde nu o putem vedea. Sper că în 2020 eforturile și sinceritatea lor nu vor fi în zadar și vor putea ajunge cu sinceritate la inima publicului larg. Sper că greșelile comise în anii 2010 se vor încheia odată cu debutul unui nou deceniu”.

Pentru gândurile sale cu privire la sajaegi, publicul l-a răsplătit cu strigăte puternice, fapt ce demonstrează că este în totalitate de acord cu cele spuse de RM.

Reamintim, în cea de-a doua zi a show-ului au fost premiați artiștii cu cele mai bune rezultate la capitolul vânzări de albume.

sursa

Un gând despre „RM din BTS vorbește despre sajaegi în discursul de acceptare al premiului Daesang la „Golden Disc Awards”

  1. alexandrasoava386

    Sper ca anul 2020 sa fie unul cat mai bun si prosper pentru toti artisti iar acestia sa evolueze,iar cuvintele frumoase spuse de catre RM sa se materializeze si sa fie marcat inceputul a cat mai multor realizari 🥰❤

    Apreciază

    Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s